Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak arkası allerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44032
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 14:21

Konu: Kulak arkası allerji
Mesajı Yazan: Htc1
Konu: Kulak arkası allerji
Mesaj Tarihi: 18 May 2014 Saat 13:15
Hocam merhabalar,

Kızım şu an 6,5 aylık ve yavaş yavaş yoğurt, yumurta sarısı, ve bazı meyve sebzelerden yedirmeye başladık azar azar da olsa..Kızım kulağının arkasını eliyle sürekli ovalamaya başladı bir süredir ve gittikçe daha da yoğunlaştı ve huzursuzca ağlayıp kulağınıovuşturuyor.Birkaç gündür tüm ek gıdaları kestim sadece emiyor ama yine de şiddetlendi kulak arkası kaşıntısı ve kızarıklığı..En son bugün kaşıyarak kanattığını gördüm ve hemen foto çekip size göstermek istedim doktora gitmeden önce...Hocam merakla bekliyorum cevabınızı..Ne yapmamız gerektiğini...

Hocam bu arada ultralan pomat sürüyorum sürekli birkaç gündür ama etki etmedi hiç...

http://i.hizliresim.com/GnDyX3.jpg

Şimdiden çok teşekkürler hocam...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2014 Saat 17:03
Ultralan'a devam edin

Mesaj Tarihi: 18 May 2014 Saat 22:41
 Peki hocam fotoyu gördüğünüz üzere;

Bu allerji midir gerçekten yoksa başka birşey mi?

Mesaj Tarihi: 19 May 2014 Saat 09:39
Allerji ila ALAKASI yok....bir cins; "atopic dermetit"...

Mesaj Tarihi: 19 May 2014 Saat 16:24

Yani aldığı ek gıdalarla ilgisi yok mu hocam..Devam edeyim mi yoğurt, meyve vb vermeye..Ben şu an her besine allerji şüphesiyle bakıp korkmaya başladım.Bu yüzden birşey vermiyorum birkaç gündür ama çok istiyor.

Atopik dermatit geçici midir yoksa ilerleyen hayatında da devam eder mi?

Bir de hocam kızım 6,5 aylık doğum kilosu 3.120 gr  Boyu 50 cm.

Şu an 7,600 gr ve 69 cm.

Gelişimi nasıl acaba..Ek besinlere yüklenmek istemiyorum ama sizce nasıl yol izlemeliyim.Anne sütü alıyor doğduğundan beri.

Mesaj Tarihi: 20 May 2014 Saat 12:46
Gidalarla; HIC alakasi yok... Simdiki doktorlar, herseye Allerji diyorlar, uyanik olun... Onlar; Kargadan baska kus bilmezler.
3.5 kilo doganlara yetismis ve gecmis. Anne sutunu son damlasina kadar alsin, gerisini teklif edin, alirsa alir..ESKI MAILLERI OKUYUN.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat