Gunumuzun, Turkiye'de yaygin olarak uygulanan SAHTEKARLIKLARI VE DOLANDIRICILIK yontemleri. 1- Bu assagilik doktorlar, ASLA Grip teshis etmezler. 2- uyguladiklari; "Sahtekatligin 3 Safhasi" ile sizleri iste boyle dolandiriyorlar. 3- Turk doktorlari; "kargadan baska kus, Astim ve bronsitten baska hastalik" bilmezler! 4- Size uygulananlarin tamami dolandiriciliktir.
Yapilan SAHTEKARLIKLAR: 1- Dort yasinda bir cocukta: WBC ust siniri, 15.5 dur. Size verilen "Referans Araligi", eriskinlere aittir. Turk doktorlari; eriskin WBC degerleri ile Cocuk WBC degerlerinin ayni oldugunu sanacak kadar cahillerdir. 2- Akciger Rontgeninde; "bronsit" GORULMEZ!! Bu kadar da aptallik olmaz! 3- Bronsit ve Bronsiolit; daima viruslarla olur. ASLA kortizon ve Antibiyotik verilmez. 4- "Solunum zorlasmasi" baska sey, "solunum hizlanmasi" baska seydir. Zaturre oldugunda; solunum sayisi, dakikada 60 ustu olur. Astim oldugunda, solunum yavastir!! Rahat nefes alinir, sikintili solunum verilir. Griplerde, nefes alma sikintilidir, nefes verme rahattir. 5- Hastanelerde oksijen saturasyonu icin kullanilan; "Pulse Oxymeter" ler ERISKINLER ICINDIR!!!! Cocuklarda o yuzden DAIMA dusuk sonuc verir. O PUST doktorlar bunu bildikleri icin, sozum ona yapilan sacma sapan tedavilerden sonra olcum yapmazlar, zira gene dusuk cikacak, ve sahtekarliklarinin foyasi ortaya cikacaktir! 6- IgE: Erkeklerde: 0-230IU/mL araligindadir. Size verilen, "referans araligi" YANLISTIR! Resmen sahtekarlik yapiyorlar! Bunlar o kadar SALAK doktorlardir ki, viral bir hastaliga, hem antibiyotik, hem Kortizon hem astim ilaclari verirler! Sirf burnu tikandi, solunumu (sozum ona ) zorlasti diye Turkiye'de hastanelere giderseniz, sizi iste boyle dolandirirlar! Bu assagilik doktorlar, hic bu 4 sene zarfinda, Grip teshis ettiler mi?? Asla etmezler. Sadece benim dediklerimi uygulayin, ben bunlara hakeret etmeye biktim, bunlar isitmekten bikmadi. Zira bu sekilde para kazaniyorlar. Sakin verilen ilaclari KULLANMAYIN. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi mutlaka okuyun. GITMEYIN SUNLARA!!!
|