Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bronsi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78116
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 07:49

Konu: Bronsi
Mesajı Yazan: Yagmur Diler
Konu: Bronsi
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2023 Saat 10:41

Merhaba Hocam,

Oğlum 48 aylık, 18.5 kg, geniz eti büyük

2 yaşındayken bronsolit dendi. 2 sene içerisinde toplamda 2 bornşolit ve 2 bronşit teşhisi kondu.

2 sefer bir gece ve 1 seferde 2 gece hastanede yattık.

Gecen hafta burun akıntısı oluştu. Serum fizyolojik, limon suyu verdim. Burnu akıyordu ve rahattı. Solunumu normaldi. 48 saat sonra hafif hırıltı ve öksürük oluştu. 6 saat sonra nefes alması zorlaştı (dakikada 35-40).

Çocuk doktoruna götürdüm. Akciğer filminde az bronşit gözüküyor dedi. Saturasyon 90 idi. Oksijen verdi. Ventolin ve cortair uyguladı. Ventolin sornasında da göğüs çukuru içeri çöküyordu.

Sonuçlar:

RSV+adeno virius testi negatif, Sars cov testi negatif.

WBc: 13,24          Ref: 4.16-10,2 Birim 10 3/nl

CRP: 1.51 mg        Ref: 0-5

Neut: 7.16            Ref: 1.9-6,9 Birim 10 3/nl

LYMPH: 4.11         Ref: 0.6-3,4 Birim 10 3/nl

Mono:  1.22          Ref: 0.1-0,9 Birim 103/nl

Total IGE : 111 IU/ml     Ref: 0-60       Birim IU/ml

Daha önce bronşit olmuş. Total IGE si yüksek. Astım olabilir dedi. Hastaneden ayrılıyoruz birazdan. Klamer, Once air tablet, ventolin ve cortair verildi hocam.

Öğrenmek istediğim:

1-    1-Neden üst yolunum yolu hastalığından sonra Bronşit oluştu.

2-     2-grip veya hastalığı nedir?

3-     3-Astım olabilir mi? Ne yapmalıyız?

Teşekkürler.

Saygılar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2023 Saat 20:56
Gunumuzun, Turkiye'de yaygin olarak uygulanan SAHTEKARLIKLARI VE DOLANDIRICILIK yontemleri.
1- Bu assagilik doktorlar, ASLA Grip teshis etmezler. 
2- uyguladiklari; "Sahtekatligin 3 Safhasi" ile sizleri iste boyle dolandiriyorlar. 
3- Turk doktorlari; "kargadan baska kus, Astim ve bronsitten baska hastalik" bilmezler! 
4- Size uygulananlarin tamami dolandiriciliktir.

Yapilan SAHTEKARLIKLAR:
1- Dort yasinda bir cocukta: WBC ust siniri, 15.5 dur. Size verilen "Referans Araligi", eriskinlere aittir. 
Turk doktorlari; eriskin WBC degerleri ile Cocuk WBC degerlerinin ayni oldugunu sanacak kadar cahillerdir. 
2- Akciger Rontgeninde; "bronsit" GORULMEZ!! Bu kadar da aptallik olmaz! 
3- Bronsit ve Bronsiolit; daima viruslarla olur. ASLA kortizon ve Antibiyotik verilmez.
4- "Solunum zorlasmasi" baska sey, "solunum hizlanmasi" baska seydir.
Zaturre oldugunda; solunum sayisi, dakikada 60 ustu olur.
Astim oldugunda, solunum yavastir!! Rahat nefes alinir, sikintili solunum verilir.
Griplerde, nefes alma sikintilidir, nefes verme rahattir.
5- Hastanelerde oksijen saturasyonu icin kullanilan; "Pulse Oxymeter" ler ERISKINLER ICINDIR!!!! 
Cocuklarda o yuzden DAIMA dusuk sonuc verir. O PUST doktorlar bunu bildikleri icin, sozum ona yapilan
sacma sapan  tedavilerden sonra olcum yapmazlar, zira gene dusuk cikacak, ve sahtekarliklarinin foyasi
 ortaya cikacaktir! 
6- IgE: Erkeklerde: 0-230IU/mL araligindadir. Size verilen, "referans araligi" YANLISTIR! Resmen
 sahtekarlik yapiyorlar!
Bunlar o kadar SALAK doktorlardir ki, viral bir hastaliga, hem antibiyotik, hem Kortizon hem astim ilaclari
 verirler! 
Sirf burnu tikandi, solunumu (sozum ona ) zorlasti diye Turkiye'de hastanelere giderseniz, sizi iste boyle 
dolandirirlar!
Bu assagilik doktorlar, hic bu 4 sene zarfinda, Grip teshis ettiler mi?? Asla etmezler. 
Sadece benim dediklerimi uygulayin, ben bunlara hakeret etmeye biktim, bunlar isitmekten bikmadi.
 Zira bu sekilde para kazaniyorlar. Sakin verilen ilaclari KULLANMAYIN. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi
mutlaka okuyun.
GITMEYIN SUNLARA!!! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat