Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

şeytan tırnagı,beslenme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36318
Tarih: 16 Şub 2026 Saat 07:57

Konu: şeytan tırnagı,beslenme
Mesajı Yazan: mehmet
Konu: şeytan tırnagı,beslenme
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2012 Saat 18:37
kadır bey merhaba;mehmet 53 aylık.yemesınde bır problem yok.benım sıze ıkı sorum var.
1.forumdakı dıger yazılarınızdan okudum;krese gıden bır cocuk ıcın et ve sut agırlıklı beslensın demıssınız.mehmette bu sene krese basladı.fakat kres menulerı okadar guzel degıl.sut hıc vermıyorlar.et kıyma halınde haftada bır gun.tavuk haftada bır gun.ben eksıgı evde tamamlamaya calısıyorum ama evde yedıgı bır ogun yatarken sut ıcıyor.meyve yeme alıskanlıgı yok. muz yer sadece.ne yapmalıyım onerınız var mı?

2.tırnaklarının uzerınde halk tabırıyle seytan tırnagı dedıgımız etler cıkıyor.cevremde herkes vıtamınsızlıkten oldugunu soyluyor.sızce neden oluyor?el parmaklarının hepsınde var.cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım.saygılar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2012 Saat 18:57
1- Toplam sutlu gida miktari; 600ml. nin altina inmesin (buna yogurt, peynir, dondurma dahil)... Maalesef, ulkemizdeki  "sut dusmanligi", yuvalarda sut verilmesine bile mani oluyor. Pek cok aile de bu yalanlara kandigindan, sut isi yuvalarda zor, siz evde halledin. Su yerine bile sut verin.
2- Tirnaklari; soya cekim, daha cocuk onlari yolmadan, hemen kesin ve kremleyin. Vitaminsizlikle hic alakasi yok.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat