Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam yardım(domuz gribi)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42538
Tarih: 15 Şub 2026 Saat 02:14

Konu: hocam yardım(domuz gribi)
Mesajı Yazan: ışığım
Konu: hocam yardım(domuz gribi)
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2014 Saat 19:33
mrb hocam benim iki kızım var sizi takip ederek büyüttüm ufaktefek rahatsızlar dışında hep iyi gitti.sorum küçük kızımla ilgili 32 aylık 19 kilo güzel besleniyor ama süt konusunda engel olamıyoruz günde 1 litre süt içiyor ama yemeklerinide yiyor.salı günü öksürük ateş başladı genel durumu iyi diye pek bişey yapmadım çarşamba günü bakıcımız aradı çok kusuyor diye hemen dr götürdük 1 gece hastanede kaldık ateş vardıboğaz enfeksiyonu dedi dr perşembe akşam çıkana kadar serum taktılar akşam eve geldi pek bişey yemesede iyi görünüyordu taki perşembe gece 2 ye kadar 2 den 6 ya kadar kustu.sabah tekrar gittik bu sefer başka dr ama ikiside devlet hastanesinin çocuk dr ilk gittiğimiz hastaneden çıkarken ceftinex verdi ikinciside emedur fitil ve biogaia damla verdi antibiyotiğe gerek yok dedi fitili kullandık iyi geldi ama bu gün hiçbirşey yemedi süt istiyor vermelimiyim?ilaç konunsunda ne yapalım halsiz bişey yemediği için günde bir iki kaka yapıyor ishal gibi şimdiden sağolun hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ışığım
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2014 Saat 20:07
hocam tahlilde kanı düşük çıktı 9.4 süt çok içiyor diye ona bağladılar bu konuda ne yapalım?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2014 Saat 20:25
Domuz Gribi geciriyor, SAKIN ilac-Antibiyotik vermeyin...
Hastalik esnasinda vucut demiri azaltir, saklar. Bu sebeple simdiki dusukluk sizi aldatmasin, gunluk etini yiyorsa, merak etmeyin...
Sut icmek degil, et yememek kansizlik yapar...
SAKIN; Atesli hastalik esnasinda Demir vermeyin, vucudun yapmaya calistigi isin tam tersini yapmis olursunuz ve hastalik cok agir seyertmeye baslar..
Demir, mikroplar icin, "Buyume Hormonu" gibi etki eder... Zaten bu yuzden atesli hastaliklarda; HGB degeri duser...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat