bronşit
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38806
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 00:51
Konu: bronşit
Mesajı Yazan: crazyy
Konu: bronşit
Mesaj Tarihi: 05 May 2013 Saat 00:28
|
Merhaba hocam soğuk algınlıgı sonrası çoğu öğrencinin yaptığı gibi düzensiz beslendim soguk algınlıgı sırasında sıgaraya devam ettım çok öksürdüm ve su anda genizden doğru bir akıntı sanki yutak borusuna kaçıyor ve dısarı atma ıstegı oluyogıbı benı öksürtüyor kafamı geriye dogru aldıgımda gırtlagımda bır acıma ve kasıntı oluyo öksurtuyo çok öksürdüm ondanmı acaba bu acı gecmedı 1 ay oldu halsızlık evresı bıttı şuanda öksürük sert öksürüyorum balgamlı.Evosten 175mg bricanly 100mg ve levopront 150 ml kullanıyorum öksürme istegı duyuyorum ne yapmam lazım sıgarayı bıraktım su anda
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2013 Saat 03:32
|
Bir an evvel o ilaclarin tumunu birakin, bir dahada asla kullanmayin.Ilaclar yuzunden surunuyorsunuz.
|
Mesajı Yazan: crazyy
Mesaj Tarihi: 05 May 2013 Saat 10:54
|
TEŞEKKÜRLER HOCAM İLACI BIRAKIP TEKRAR HASTAHANEYE GİTME GEREKİRMİ PAZARTESİ BIRAKTIĞIM ZAMAN GIRTLAKTAKİ PROBLEM DEVAM EDERSE GIRTLAK KANSERİ OLURUM DİYE KORKUYORUM
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2013 Saat 20:41
|
Girtlak kanseri olurmusunuz? Onu ancak ALLAH bilir. Ayricada o tedavi ile "Girtlak kanseri"nin ne alakasi var? Cok korkuyorsaniz, once sigarayi KALICI olarak birakin.
|
|