Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku alışkanlığını değiştirme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26328
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 19:23

Konu: uyku alışkanlığını değiştirme
Mesajı Yazan: fatus
Konu: uyku alışkanlığını değiştirme
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2010 Saat 12:17
 hocam iyi günler oğlum 13 aylık ve geceleri 1,5 -2 saatte bir kalkıyor uzun süre uyanık kalmıyor ama kesintisizde uymuyor. bu doğduğundan beri aynı. Emzirirkende aynıydı bırakınca da aynı.gece iki saatte birsüt içmezse uyumuyor. bunun bir alışkanlık haline geldiğini düşünüyorum. bu alışkanlığını nasıl değiştirebilirim. Zira yakın bir zamanda işe döneceğim ve bu durum beni daha fazla zorlayabilir. Bu konu da bir öneriniz olabilir mi?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2010 Saat 12:26
bu arada gündüzleri 3 saatte uyusa 1 saatte uyusa hatta hiç uyutmasamda durum değişmiyor. Geceleri kendi kafası öne düşene kadar bekliyorum. ama durum aynı.gene sık kalkıyor. O yüzden gündüzleri en azında 1 saat olsun uyutuyorum çünkü daha neşeli oluyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2010 Saat 10:23

Eski maillere bakın, çok yazıldı.

Mesaj Tarihi: 22 Eki 2010 Saat 13:13
sipraktin şurup öneriyorsunuz eski maillerde ancak iştah ta açabileceği için kullanmak istemiyorum. çünkü iştahı ve kilosu yerinde b,r çocuk

Mesaj Tarihi: 23 Eki 2010 Saat 10:25
Sadece geceleri verebilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2010 Saat 12:27

Kadir Bey , sipraktin şurubun dozu ne olmalı. 13 aylık 12800 bu gece bir ölçek verdim. bu doz uygunmudur. Bİrde sanki çok faydası olmasdı. Gene sık kalkmaya devam etti. 3 gece Vermeye devam etmeli miyim?

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2010 Saat 12:45
Geceleri 1 ölçek vermenizde bir sakınca yok.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat