Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum galiba kucağa alıştı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9633
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 18:12

Konu: oğlum galiba kucağa alıştı
Mesajı Yazan: kupa kızı
Konu: oğlum galiba kucağa alıştı
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2008 Saat 22:51
oğlum 4. ayında.önceden çok sakindi.şimdiyse uyandıktan kısa bir süre sonra bazende uyanır uyanmaz epey bi yaygara koparıyo..kucağımıza alır almaz kısa zamanda susuyo.. büyükler sağolsun kucaklarından indirmediler hiç 1. ayından sonra.ama 15 gündür böyle..bide dişetlerini hırsla kaşıyo..diş kaşınmalarının şimdiden başlayabileceğini okumuştum acaba yakında diş mi çıkaracak yani ondan bu huysuzluk bilmiyorum..kucaktan nasıl vazgeçirebilirim..kendim uyandığında oyunlarla falan yatarak oyalıyorum ama kimseye almayın da diyemem ki kucağınıza...zaten bu yüzden adım eşimin ailesi tarafından çocuğu kıskanıyora çıktı offffffffff..kucağımda tutmaktan sol kolumu hissetmiyorumm....

-------------
kupa kızı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2008 Saat 23:41
o daha kucak çocuğu. merak etmeyin fiziksel temas bir bebeğin onu sevdiğinizi hissedebilmesi için tek yol onedenle de kucaktan ona bol bol sarılmaktan kaçınmayın. çevreyi fark etmeye başladıkça yabancıları hisedecek, tedirgin olacaktır. ayrıca diş sorunları da bebeği huzursuz edebilir. bebek kendisi dışında kişileri tanıdıkça  ilk anda tedirgin olacak, giderek bu duruma alışacaktır.

-------------
özlem

Mesajı Yazan: kupa kızı
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2008 Saat 00:15
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

-------------
kupa kızı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat