Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük burun akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36904
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 00:55

Konu: öksürük burun akıntısı
Mesajı Yazan: EYLULGUL
Konu: öksürük burun akıntısı
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2012 Saat 15:45
kadir bey merhaba ;

bu soruyu bir arkadaşımın kızı için soruyorum kendisinin imkanı yok  . 15 aylık bir kızı var hafif öksürükle başlayan burun akıntısı göz akıntısı yaşarma hapşırma gibi nazal bir durumu var sağlık ocağına götürmüş peditus şurup veriyorlar 3 gün bu şurubu kullanıyor günde 3 kez bu sefer göğsünde hırıltı oluyor acile götürdüler dün akşam oradaki doktor bu ilacı kullanmayın bu ilaç bronjlarını doldurmuş diyor . ve ertesi gün başka bir doktora götürdüler oda' bricanyl ' diye bir şurup vermiş kullanıp kullanmama konusunda endişeli ne yapmalıyız . Teşekkürler .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2012 Saat 19:12
Grip geciriyor. Peditus kullandiklari icin, oksuruk kesildi ve hadise gogusune indi. Zaten kasten verip hadiseyi goguse indiriyorlarki, hiriltilari baslayinca Astim diyerek,  Ventolin baslayabilsinler. Sadece; Sicak su buharina tutsunlar, burun deliklerine 10'ar damla Serum fiz damlatsinlar ve aksamlari yastigina 2 damla coldmix damlatsinlar. ColdMix bulamazlarsa; gogusune "Findik kadar" Vicks surup, uzerini 2-3 kat tulbent ile ortsunler. Sik sik buharli banyo yapmasida iyi gelir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat