Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğimin uykusu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1666
Tarih: 19 Ara 2025 Saat 17:34

Konu: bebeğimin uykusu
Mesajı Yazan: efe_selma
Konu: bebeğimin uykusu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2007 Saat 10:56
benal hanım iyi günler.benim bebeğim 7 aylık oldu.sorunumuz hala memede emerken uyuması.bundan nasıl vazgeçirebilirim.başka türlü hiç uyutamıyorum.işe başlayacağım.çok zorluk çekeceğiz.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
ayrıca bebeğim hiç meyve yemiyor.suyunu ve püresinide denedim ama yediremiyorum.biberonu hiç ağzına almıyor
yardımlarınız için teşekkür ederim.iyi çalışmalarDisapprove

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fatmadumantelli
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2007 Saat 16:19
selma hanım benımde aynı sorunum var
benım bebegımde 31 mart dogumlu ve gunduzlerı 40 dk gecelerı ıse sızınkı gıbı saat bası kalkması ve sadece emmek ıstemesı
allah yardımcımız olsun
ben herseyı denedım ama hala bısey bulamadımStar

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2007 Saat 22:39
Sevgili anneler...
Çok doğal sorunlar yaşıyorsunuz. Bu nedenle üzülmeyin. Gece son öğünde yatmadan önce biberon mamsı vermenizi öneririm. KArnı tok olunca daha az uyanır. AM bebekler gece sadece beslenmek için uyanmaz. Anneyi hissetmek için de uyanabilir. Bu durumda sevgiyle emzirmekten başka yapılacak şey yok. Ama sanırım acıktığı için anne sütü de çok tok tutmadığı için uyanıyordur. Biberon almayan bebek için bu aylarda yine yatmadan önceki son öğünde tok tutan hazır kaşık mamalarından da denemeniz söz konusu olabilir. Meyve püresi veya meyve suyu içine bir iki bebk bisküvisi veya kek parçası koyarak tadını daha lezzetli hale getiremniz söz konusu olabilir. Bir deneyin... Sabırla, stres yapmadan... Sevgiler... 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat