Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş ve kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48204
Tarih: 14 Haz 2025 Saat 05:59

Konu: ateş ve kusma
Mesajı Yazan: ozlem13
Konu: ateş ve kusma
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 16:33
merhaba Kadir bey;
Kızım 5 yaşında. Bugün hafif ateşle kalktı. Gün içinde ateşi yükselip düştü tekrar yükseldi. Bu şekilde devam ederken "midem bulanıyor" deyip şiddetli bir şekilde kustu.Sürekli uyumak istiyor.Bacaklarının çok hafif ağrıdığını söyledi.Size danışmadan bir şey yapmak istemedik. şimdide uyuyor. hiç bir ilaç vermedik. tavsiyeleriniz doğrultusunda hareket edeceğiz. Şimdiden çok teşekkür ederiz.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 18:36
az önce uykudan kalktı ateşi devam ediyor ve karnının ağrıdıgını soyledi...bu detayı da vermek ıstedım ..tesekkurler...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2015 Saat 19:11
Dun yedigi bir sey dokunmus, arkadan ishal gecek, SAKIN; ilac/Antibiyotik vermeyin.
Bu konuda yazilmis soru-cevaplari okuyun.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 00:51
Kadir bey, kızımın ateşi hala devam ediyor. Şimdi de ara ara öksürmeye başladı. Bu durumu değiştirir mi. çok teşekkürler...

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 18:30
şu an itibariyle 37-38 civarında ateşi gidip geliyor. Sabah dediğiniz gibi ishal oldu.iştahsızlığı devam ediyor.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2015 Saat 20:51
Kadir bey ve yine, yine dogru teshıs...Cok cok tesekkur ederiz ıyı kı varsınız...

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2015 Saat 08:11
Tekrar merhaba Kadir bey
hersey yolunda gıdıyor atesı hafıfledı ıshal basladı bıraz daha keyfı yerıne geldı derken bu sabah cok az sımıt yedıkten ve bı bardak su ıctıkten sonra ağlayarak lavaboya koştu ve yıne şıddetlı bı sekılde kustu.Hem kusma hem ishal olunca endıselendık...Yazılarınızı okudum virütik bı durumdan bahsetmıssınız ama ılaç onermemıssınız. Bızımkı de boyle bı durummu acaba...Teşekkürler...

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2015 Saat 18:13
Evet... Ishal basladiktan sonra; kusma olmasi, ya "Domuz Gribi", yada "Rotavirus veya Norovirus gibi" virutik bir ishale isaret eder...
SAKIN; SAKIN, Ilac, hele Antibiyotik, sakin kullanmayin... Sadece bol su/sivi teklif edin. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2015 Saat 18:49
Merhaba Kadir bey
Eski mesajının devamı olarak yaziyorum şuan ki rahatsızlığıyla bağlantısı olabilir diye.Siz en son domuz gribi olabileceğini soylemistiniz.kızımın ishal ve kusmasi bitti ve iki gün sonra burun akıntısı başladı.şuan burun akintisi ile birlikte öksürüğe cevirdi.Ve yaklaşık bir ay önce Grip olduğundaki gibi şuan da ağız çevresinde kızarıklıklar olustu. kızım burnunu koluyla sıyırarak sılıyor.dolayisiyla biz de burun akıntısı ağız çevresine sürüldüğü için tahriş mi oluyor acaba diye dusunduk.

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2015 Saat 18:54
http://hizliresim.com/AA8obz">

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2015 Saat 18:57
Ses kısıklığı da olduğunu söylemeyi unuttum.şimdiden çok tesekkurler.

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2015 Saat 21:41
Tahris olmus. 12 saat ara ile 2 sefer, Ultralan pomat surun, duzelir.
Sadece;Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat