Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ben Kanseri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60667
Tarih: 29 Tem 2025 Saat 02:02

Konu: Ben Kanseri
Mesajı Yazan: Chanson
Konu: Ben Kanseri
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2018 Saat 11:59
Hocam merhaba,
Daha önce size ben kanseriyle ilgili bir soru sormuştum ve yanıt olarak, girintili çıkıntılı olmasının tehlike sinyallerinden 
birisi olabileceğini söylediniz. Benim kolumda en az 10 senedir var olan, girintili çıkıntılı ama küçük (en fazla 4-5 mm)
sınırları belirli olmayan bir ben var. Yıllardır en ufak bir değişim gözlemlemedim. Ne büyüme, ne yarık, ne kanama vs.
Bundan endişe duymalı mıyım hocam? 36 yaşındayım. Ailemizde malign melanom hastalığı yok. İnanın dermatoloğa gitmeye çok korkuyorum.
Umarım bana yanıt verirsiniz saygıdeğer Kadir Hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2018 Saat 18:43
O yazdigim yaziyi; BIR DAHA OKUYUN!!! 
Oyle; yazimin ortasinda, sadece bir arazi "cimbizla" cekip, gerisini atlayamazsiniz!!!!

Mesaj Tarihi: 02 Tem 2018 Saat 19:48
Çok teşekkür ederim hocam. İyi ki varsınız🙏

Mesajı Yazan: mishca
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2018 Saat 13:22
Chanson benim kolumda 20 ye 15 cm ebatlarında girintili çıkıntılı, açıklı koyulu,hafif  kabartılı olanından var 😀 kaşıntı büyüme olmadıktan sonra kafaya takmayın benimkinin ebatı büyük olduğundan bi ara en ufak kaşıntıda doktora gidiyordum.. Güneş ışınlarından koruyun beninizi.. 

Mesaj Tarihi: 03 Tem 2018 Saat 16:13
Mischa yazdığınız mesajla beni nasıl mutlu ettiğinizi anlatmam mümkün değil. Kadir Hocam açıkladı zaten ama böyle bir örnek duymak içime su serpti.
Çok ama çok naziksiniz. Ne kadar teşekkür etsem az. Allah hep güzelliklerle karşılaştırsın sizi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat