GRİPAL ENGEKSİYON-DR BEY ADRESİNİZ
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21572
Tarih: 17 Şub 2026 Saat 00:47
Konu: GRİPAL ENGEKSİYON-DR BEY ADRESİNİZ
Mesajı Yazan: esra y
Konu: GRİPAL ENGEKSİYON-DR BEY ADRESİNİZ
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2010 Saat 20:43
|
hocam benim altı yaşında bir oğlum var .bu yıl ana okuluna başladı başta herşey güzeldi ama son iki aydır sürekli öksürüyor.geçen hafta yine hastalandı bu defa öksürük ve 39 dereceye varan ateş vardı.doktora götürdük ciğerlerden film istedi.basit bir ciğer enfeksiyonu dedi ve asist,levopront öksürük ilacı birde yanlış hatırlamıyosam adı candrol gibi bişeydi antibiyotiğini verdi.ilaçlar hafifiletti ama geçirmedi. birde basitte olsa ciğerlerin enfeksiyon kapması kötü değilmi.öksürük o kadar şiddetliki ama hangi doktora gittiysek ya bronşit başlangıcı yada farklı şeyler deediler antibiyotik kulandık tam üç şişe..artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ..birde duddak üstü ve altında çok yoğun kuruma var sürekli nemlendirici kullanıyoruzyardımcı olurmusunuz birde siz hangi semt ve hastanedesiniz bilgi veririseniz sevinirim ..hayırlı günler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2010 Saat 15:12
|
Enteresandır, hiç "Gripal enfeksiyon" tanısı koymuyorlar... Halbuki, çocuklardaki ateşli hastalıkların %80'i gripal enfeksiyondur. Benim Bağdat Cad.si , Caddebostanda muayenehanem var. ( 0216 385 55 47)
|
|