Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ek gıda asla almıyorr

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24111
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 22:18

Konu: ek gıda asla almıyorr
Mesajı Yazan: tugbayardim
Konu: ek gıda asla almıyorr
Mesaj Tarihi: 29 May 2010 Saat 13:39
hocam kafam cok karısık bebeğim artık 1 yaşına yakın ve asla ek gıda almıyor tadıyor kafasını cevırıyor zor yada tv onunde yapmak ısttemıyorum.kilosu 12.boyu 79 gelişimi iyi.hergün kakada yapıyor.fakat kaç doktora goturduysem olurmu cocunuz gelişim geriliği gösterecek diyor.oysa ben sizi dinliyorum.fakat çalışmaya başlayınca iki ay sonra alışacakmı.çok ağlarmı alışırken.peki ya alttaki yazı için ne dersiniz.lütfen yardım edin

-------------
tugbayardim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2010 Saat 06:16
Dogru, ben zaten 4. aydan sonra hic bebek mamalarindan vermem...Anne sutu varken anne sutu verilir...Yetmeyen tarafini sut ile telafi edin, hic merak etmeyin...Sutte bir probem cikmazsa, sirasi ile kahvalti, yogurt, muhallebi baslarsiniz..Bunlara alistirdiktan sonrada, yogurdun yaninda corbalar ve yemeklerden baslarsiniz..Asla acele etmeyin, cocugu zorlamayin...

Mesajı Yazan: tugbayardim
Mesaj Tarihi: 30 May 2010 Saat 23:45
hocam bu soylediklerinizi iki aydir bikmadan deneyerek hergun sut olmassa yogurt yada corba yada corbasina kiyma,,, deneye deneye yoruldum asla almiyor doktora goturdugumde uzerinizemi atliyor sanki verin dedi ayrica sizdeki butun vitaminleri emer benden soylemesi dedi...gercekten uzerime atliyor bagiriyor agliyor.sadece baby einstein cd si acarsam suursuz yiyor ama ben bunu aliskanlik yapsin istemiyorum.sonucta bebegime anne sutu yetiyordami yemiyor??ac olsa yer degilmi??peki vitaminsizde kalmiyor dimi hocam 11 aydir hep anne sutu hem eti hem sebze meyveyi hepsini kapsarmi??saolunnnnn sizin disinizda tum doktorlar hatli oldugumu zorlada olsa alistirmam gerktigini soyluyor moralman cokuyorum

-------------
tugbayardim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 May 2010 Saat 03:26
Eski maillerimde de vardir, 6 hastam tam 2 sene sadece anne sutu ile bebeklerini beslediler ve hicbir zararinida gormediler..Anne sutu varken, anne sutu verilir..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat