38.haftada bebek kaybı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Bebeğim & Çocuğum Hakkında
Forum Tanımlaması: (Bebeğim & Çocuğum Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33310
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 22:35
Konu: 38.haftada bebek kaybı
Mesajı Yazan: irme
Konu: 38.haftada bebek kaybı
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:30
Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşım hamileliliğinin 38.haftasında,bebeğini kaybetti.Bu konuyla ilgili paylaşım yapmak istiyor,yaşayan,duyan başına gelen varsa buraya yazabilirse sevinirim.Kendide üye olacak zaten siteye konuyu nereye yazmamın doğru olduğunu bilmediğimden buraya açtım,uygun yere taşınırsa sevinirim.
------------- Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:33
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:35
cok uzuldum irmemmmm;((((((((((insnalah allah bir tane daha verir ona saglikli......gulsenimin dedigi gibi buraya göremiyecek arkadasin.
-------------
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:35
başınız sağolun canım çok zor bir durumdur Allahım evlatlarımızdan ayırmasın arkadaşının kucağını da tez zamanda doldursun inşallah Allahım sabrını versin...
ancak arkadaşın yeni üye olacağı için katılımcı bölümünü göremez o yüzden ben taşıyorum bu topiği uygun yere
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:36
çok saolun kızlar ..nereye taşınıyor bebeğim ve çocuğuma mı??
|
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:37
irme Yazdı:
çok saolun kızlar ..nereye taşınıyor bebeğim ve çocuğuma mı?? |
orasıda olabilir bizbize sorularımız olabilir
-------------
|
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:40
irme konuyu buraya taşıdım canım burdan arkadaşında paylaşımda bulnabilir
-------------
|
Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:48
ooo..çok büyük geçmiş olsun Allah sabrını bol bol versin inşeallah...
sebep neymiş bir şey öğrenebildiler mi...
------------- hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:49
Saol Ayşegül şimdi üye oldu.MELEKANNESİ35 nicki ama bazı sayfaları göremiyor.burayıda neden olabilir??
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 17:57
Geçmiş olsun İrmecim arkadaşına
|
Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 18:29
cok üzüldüm yaa Allah sabır versin insallah
|
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 18:42
İrmecim maile gelen aktivasyonla üyeliğini aktif hale getirmişse görebiliyor olması lazım bu bölüm misafirlere bile açık canım
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 19:33
Ben de çok üzüldüm, Allah sabır versin  
|
Mesajı Yazan: gül28
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2012 Saat 20:03
cok uzuldum ....Rabbım guc versin
|
Mesajı Yazan: mehtappp
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 00:13
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ne derece zor olucağını gayet iyi biliyorum rabbim sabır versin bu gece uyku girmez şimdi gözüme 
|
Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 00:34
Rabbim sabır versin....
------------- http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 07:57
rabbim sabrını versin inş.ne zordur allah yaşatmasın bir daha 
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 08:08
Çok üzüldüm İrmem geçmiş olsun. Rabbim sabır versin arkadaşına.
Mehtap'cım sanırım seninde böyle bir durumun vardı arkadaşı en iyi anlayacak olan ve acınızı bir nebze olsun hafifletecek olan sizsiniz.
-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 08:19
Rabbim sabırlar versin inşAllah ...
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: burak7
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 10:31
çok üzüldüm. bir yakınımda aynı haftada bebeğini kaybetmişti. bir sabah hiç hareket olmadığını ve sanki karnının boşaldığını hissetmiş. apar topar hastaneye gidiyorlar ve malesef bebek ölmüş. epiduralle bebeği aldılar. ve malesef bebeğin ani ölüm nedeni bulunamadı. halbuki tanıdığım bilinçliydi, dikkatliydi, kontrollerini aksatmazdı. ömrü o kadarmış demekten başka birşey gelmedi kimsenin elinden. tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. zamanla tanıdığım toparlandı, yeniden hamile kaldı..şimdi 1,5 yaşında kızı var. allah sabır versin, zor bir durum. bana hamileliğimin 5. haftasında kalp atışı yok kürtaj olmalısınız demişlerdi de ne kadar üzülmüş ve ağlamıştım. 2. çocuğum olmasına rağmen.. ya 9 ay taşıyıp kaybedenler neler hisseder kimbilir. ama allah sabrını da verir heralde..
|
Mesajı Yazan: lagrima
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 10:42
çok üzüldümm Allah sabır versin.. neden böyle olmuş? çok korktum Rabbim kimseye yaşatmasın..
------------- Rabbim sana emanet!!
|
Mesajı Yazan: kumru
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 10:58
melek olmuş bebişi...çok zor bir durum, Allahım yardım etsin sabır versin, ilk fırsatta bebek sahibi olmayı nasip etsin...acılarını unutması için güzel şeyler yaşasın
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 11:18
Çok üzüldüm.Allah sabır versin...Benim bir arkadaşımda 7.5 aylık hamileyken bebeğini kaybetti.Anlayamamış öldüğünü,ordan oraya savrulduğu için onun hareketlerinden.Sonra garip bir annelik içgüdüsü,doktora gitti.Bebek ölmüş.Suni sancıyla bebeği doğurttu doktoru.Bayram arefesine denk geldiği için,izmir e patolojiye götüremediler.Doktorlar götürün demişti...1.5 yıl aradan sonra şuan bebek bekliyor yine.Ve yine yürekleri ağzında.Bebeğin bulunduğu yerdeki su azalmış...Hareketi az olsa hemen doktora koşuyorlar....Başka bir arkadaşımda 6 cı ayında kaybetti bebeğini,anne hamileyken romatizma olmuş(normalmi;kalp romatizmasımı bilmiyorurum) tavsiyem hamileyken bütün testleri yaptırsın...Allah sağlıklı yeni bir bebek versin dilerim.
|
Mesajı Yazan: mehtappp
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 13:38
Şehnaz Yazdı:
Mehtap'cım sanırım seninde böyle bir durumun vardı arkadaşı en iyi anlayacak olan ve acınızı bir nebze olsun hafifletecek olan sizsiniz. |
Allah yardımcısı olsun ne diyim bazı acılar malesef hafiflemiyo hatırladığın anda aynı duygular yine geliyo unutmak en iyi çözüm o duygudan uzaklaşmak en toparlayıcı çözüm bi kez konuşup rahatlamak ve bi daha anmamak unutturacak faliyetlerde bulunmak bence tek çaresi kabullenmek biraz zaman alıyo ama üzeri açılmadıkca zamanla kapanıyo keşke okumasaydım 
|
Mesajı Yazan: MELEKANNESI35
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 16:24
SELAM ARKADAŞLAR,
MALESEF 1 AY ÖNCE DOĞUMA GÜNLER KALA BEBEĞİMİ KIZIMI MELEĞİMİ KAYBETTİM. ŞU ANDA İÇİNDE BULUNDUĞUM DUYGULARI TARİF BİLE EDEMİYORUM. ANCAK TABİKİDE ALLAHIN TAKDİDİR DEYİP SİNEMİZE ÇEKMEYE ÇALIŞYORUZ. BENİM GİBİ SON HAFTALARINDA BEBEĞİNİ KAYBEDEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAK İSTERİM.
|
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 16:35
MELEKANNESI35 Yazdı:
SELAM ARKADAŞLAR,
MALESEF 1 AY ÖNCE DOĞUMA GÜNLER KALA BEBEĞİMİ KIZIMI MELEĞİMİ KAYBETTİM. ŞU ANDA İÇİNDE BULUNDUĞUM DUYGULARI TARİF BİLE EDEMİYORUM. ANCAK TABİKİDE ALLAHIN TAKDİDİR DEYİP SİNEMİZE ÇEKMEYE ÇALIŞYORUZ. BENİM GİBİ SON HAFTALARINDA BEBEĞİNİ KAYBEDEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAK İSTERİM. |
ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞIN SAĞOLSUN, ALLAH SABIR VERSİN. İNŞALLAH EN KISA SÜREDE YENİDENE BEBEĞİN OLUR..
|
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 16:59
burak7 Yazdı:
çok üzüldüm. bir yakınımda aynı haftada bebeğini kaybetmişti. bir sabah hiç hareket olmadığını ve sanki karnının boşaldığını hissetmiş. apar topar hastaneye gidiyorlar ve malesef bebek ölmüş. epiduralle bebeği aldılar. ve malesef bebeğin ani ölüm nedeni bulunamadı. halbuki tanıdığım bilinçliydi, dikkatliydi, kontrollerini aksatmazdı. ömrü o kadarmış demekten başka birşey gelmedi kimsenin elinden. tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. zamanla tanıdığım toparlandı, yeniden hamile kaldı..şimdi 1,5 yaşında kızı var. allah sabır versin, zor bir durum. bana hamileliğimin 5. haftasında kalp atışı yok kürtaj olmalısınız demişlerdi de ne kadar üzülmüş ve ağlamıştım. 2. çocuğum olmasına rağmen.. ya 9 ay taşıyıp kaybedenler neler hisseder kimbilir. ama allah sabrını da verir heralde.. |
MERHABA,
Çok tşk ederim. Benimde ani ölüm nedeni bulunamadı. Gerçektende çok zor bir durum o kadar hafta sonra artık doğacak derken, herşeyinide hazırlamışken.Allah kimseye yaşatsın istemem. Tanıdğın kişi ne kadar arayla tekrar hamile kaldı? biliyormusun.birde sezeeryan mı yaptı acaba.
|
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 17:21
MELEKANNESI35 Yazdı:
burak7 Yazdı:
çok üzüldüm. bir yakınımda aynı haftada bebeğini kaybetmişti. bir sabah hiç hareket olmadığını ve sanki karnının boşaldığını hissetmiş. apar topar hastaneye gidiyorlar ve malesef bebek ölmüş. epiduralle bebeği aldılar. ve malesef bebeğin ani ölüm nedeni bulunamadı. halbuki tanıdığım bilinçliydi, dikkatliydi, kontrollerini aksatmazdı. ömrü o kadarmış demekten başka birşey gelmedi kimsenin elinden. tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. zamanla tanıdığım toparlandı, yeniden hamile kaldı..şimdi 1,5 yaşında kızı var. allah sabır versin, zor bir durum. bana hamileliğimin 5. haftasında kalp atışı yok kürtaj olmalısınız demişlerdi de ne kadar üzülmüş ve ağlamıştım. 2. çocuğum olmasına rağmen.. ya 9 ay taşıyıp kaybedenler neler hisseder kimbilir. ama allah sabrını da verir heralde.. |
MERHABA,
Çok tşk ederim. Benimde ani ölüm nedeni bulunamadı. Gerçektende çok zor bir durum o kadar hafta sonra artık doğacak derken, herşeyinide hazırlamışken.Allah kimseye yaşatsın istemem. Tanıdğın kişi ne kadar arayla tekrar hamile kaldı? biliyormusun.birde sezeeryan mı yaptı acaba. |
canım benim akrabamın ölen bebeği 2. çocuğu olacaktı. 10 yaşında 1 oğlu vardı. arada 1 düşüğü vardı. 38. haftada bebeği karnında öldü malesef.. sonra uzun bir süre kendi istemedi bebek. 1-2 yıl sonra istemeye başladı. 2 kez hamile kalıp düşük yaptı. 3.de tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir doğum yaptı çok şükür.. ölen bebeğini epidural sezeryanle almışlardı.
|
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 20:48
Allah sabır versin öncelikle benim de bir arkadaşım ölü dğum yaptı 39. haftada kordon dolanmıştı onda sezeryanla yaptı doktorlar 2 sene hamile kalmak yok dedi ilk doğumuydu ölen bebeği. Ama o doktorları dinlemedi 1 sene sonra hamile kaldı sağlıklı bir oğlu oldu daha sonrasında da 1. kızı oldu.
Allah sabırlar versin size 
|
Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 21:31
Ne yazacağımızı bilemediğimiz bir andayız yine   Allah sabır ve sağlık versin, bunu yeni bir nefes ile hafifletsin inşallah,hayırlısını versin. 
|
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 22:36
[
canım benim akrabamın ölen bebeği 2. çocuğu olacaktı. 10 yaşında 1 oğlu vardı. arada 1 düşüğü vardı. 38. haftada bebeği karnında öldü malesef.. sonra uzun bir süre kendi istemedi bebek. 1-2 yıl sonra istemeye başladı. 2 kez hamile kalıp düşük yaptı. 3.de tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir doğum yaptı çok şükür.. ölen bebeğini epidural sezeryanle almışlardı. [/QUOTE]
Benimde 2.bebeğimdi.10 yaşında bir oğlum var.Allahım ona ömür versin. Bu bebeğimde kız olacaktı.Şimdi tekrardan hamile kalmayı çok isterim. ama çok riskli çünkü 3.sezeryanım olacak.6 ay beklemen yeterli dedi doktorum.
|
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2012 Saat 22:49
mehtappp Yazdı:
Şehnaz Yazdı:
Mehtap'cım sanırım seninde böyle bir durumun vardı arkadaşı en iyi anlayacak olan ve acınızı bir nebze olsun hafifletecek olan sizsiniz. |
Allah yardımcısı olsun ne diyim bazı acılar malesef hafiflemiyo hatırladığın anda aynı duygular yine geliyo unutmak en iyi çözüm o duygudan uzaklaşmak en toparlayıcı çözüm bi kez konuşup rahatlamak ve bi daha anmamak unutturacak faliyetlerde bulunmak bence tek çaresi kabullenmek biraz zaman alıyo ama üzeri açılmadıkca zamanla kapanıyo keşke okumasaydım  |
merhaba, Sanırım benim yaşadığıma benzer bir olay yaşamışsın.Ancak paylaşmak istersen. bebğinde bir bulguya rastlandımı? tekrar hamile kalabildinmi? ne kadar arayla kaldın* sezeryanmıydı? öğrenmek isterim.
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 00:16
sizi üzmek istemem ama bişey sormak istedim bende 26 haftalık hamileyim bendede amniyon sıvı azlığı sorunu var siz bebeğinizin vefatını fark ettinizmi 
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 00:38
başınız sağolsun, Allah sabrınızı versin...
düşük öykünüz var mı hiç... bir de ölüm sebebini neden bu kadar çabuk Allaha bıraktınız, yani takdir Allahtan elbet de bir araştırsalardı sebep nedir...
------------- hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 10:39
MELEKANNESI35 Yazdı:
[
canım benim akrabamın ölen bebeği 2. çocuğu olacaktı. 10 yaşında 1 oğlu vardı. arada 1 düşüğü vardı. 38. haftada bebeği karnında öldü malesef.. sonra uzun bir süre kendi istemedi bebek. 1-2 yıl sonra istemeye başladı. 2 kez hamile kalıp düşük yaptı. 3.de tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir doğum yaptı çok şükür.. ölen bebeğini epidural sezeryanle almışlardı. |
Benimde 2.bebeğimdi.10 yaşında bir oğlum var.Allahım ona ömür versin. Bu bebeğimde kız olacaktı.Şimdi tekrardan hamile kalmayı çok isterim. ama çok riskli çünkü 3.sezeryanım olacak.6 ay beklemen yeterli dedi doktorum. [/QUOTE]
demesi kolay, yaşayan bilir ama inan benim gördüğüm zamanla acın hafifliyor. akrabamda birebir gördüm, hatta metanetine hayran kalmıştım. yılma, moralini yüksek tut, birdaha bunu yaşayacaksın diye birşey yok. istediğin zamanda allah gönlüne göre versin inşallah..
|
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 12:04
MELEKANNESI35 Yazdı:
SELAM ARKADAŞLAR,
MALESEF 1 AY ÖNCE DOĞUMA GÜNLER KALA BEBEĞİMİ KIZIMI MELEĞİMİ KAYBETTİM. ŞU ANDA İÇİNDE BULUNDUĞUM DUYGULARI TARİF BİLE EDEMİYORUM. ANCAK TABİKİDE ALLAHIN TAKDİDİR DEYİP SİNEMİZE ÇEKMEYE ÇALIŞYORUZ. BENİM GİBİ SON HAFTALARINDA BEBEĞİNİ KAYBEDEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİLERİNİ PAYLAŞMAK İSTERİM. |
Rabbim sabırlar versin. çok zor.. çok üzüldüm Allah ım kimseye yaşatmasın! 
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 12:33
Allah sabırlar versin.Allah gönlüne göre bir evlat daha versin inşAllah
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2012 Saat 13:49
Herşeyde vardır bi hayır,inşallah tekrar bebeğini kucağına alırsın..Benim kuzenimde bebeği öldüğü için kürdaj olmuştu,ama hamileliği bu kadar ileri değildi hatırladığım kadarı ile,tekrar anne oldu,hemde 2 kez,Allah yine evlat verecek unutturacak acılarını.
|
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2012 Saat 00:24
beria Yazdı:
başınız sağolsun, Allah sabrınızı versin...
düşük öykünüz var mı hiç... bir de ölüm sebebini neden bu kadar çabuk Allaha bıraktınız, yani takdir Allahtan elbet de bir araştırsalardı sebep nedir... |
TŞK.EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN. ANCAK,DÜŞÜK ÖYKÜM YOK.SAĞLIKLI DOĞAN VE 10 YAŞINDA OLAN BİR ÇOCUĞUM.VAR.BUDA SAĞLIKLIYDI.ANCAK BÖYLE VAKALAR OLUYORMUŞ. DİĞER ÜYE OLDUĞUM KLÜPTE ÇOK ARKADAŞLA TANIŞTIM. ARAŞTIRIPTA BULAMAYAN ÇOK KİŞİ VAR. BENDE YADA PLESANTADA SAPTANAN HİÇ BİR ANORMALLİK YOKTU. ANCAK BU DURUMDA ALLAHIN TAKDİRİ DMEEKTEN BAŞKA BİR ÇARE İNAN YOK İNSANIN ELİNDE.
|
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2012 Saat 00:26
nurten... Yazdı:
sizi üzmek istemem ama bişey sormak istedim bende 26 haftalık hamileyim bendede amniyon sıvı azlığı sorunu var siz bebeğinizin vefatını fark ettinizmi  |
CNM TŞK EDERİM. HAYIR HİÇ FARK ETMEDİM.KONTROLE GİTTİĞİMDE ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİM.ÇÜNKÜ RAHİM KASILMALARIM VARMIŞ .BUDA BEBEĞİN HAREKETLERİNE ÇOK BENZİYORMUŞ. SIVI AZLIĞIMDA YOKTU BENİM. KONTROLLERİNİ AKSATMA SIK KONTROLE GİT DERİM. HAYIRLISI OLSUN CNM.HOŞÇAKAL.
|
Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2012 Saat 05:34
geçmiş olsun ...Allah sabır versin..
benim halamın kızının bebeği normal doğum zamanına 3 gn varken kordon dolanmasından öldü.  ..bir hafta önce sezaryen olsaydı ..yaşayacaktı...Kısmet, her işte bir hayır vardır dedik...
.6 ay sonra falan tekrar hamile oldu...Şimdi kızı var 1,5 yaşında.... 
------------- Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
Mesajı Yazan: aibü
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2012 Saat 07:46
çok geçmiş olsun, başın sağolsun. allahım bir daha yaşatmasın böylesi acıyı.
-------------
|
Mesajı Yazan: MIRAY
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2012 Saat 15:11
benim de bir arkadaşımın başına geldi
doğuma 1 hafta kala bebeği kaybettiler
çok üzücü gerçekten  
------------- kızım nisan 2004
oğlum ağustos 2008
|
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2012 Saat 22:12
ya şimdi okuyorum korkuyorum. neden ölmüştü bebeğin? 
|
|