Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boğaz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41870
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 17:29

Konu: boğaz
Mesajı Yazan: imrann
Konu: boğaz
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2014 Saat 15:13
iyi günler doktor bey. benim size birkaç tane sorum olacaktı .
1) 22 aylık oğlum geçen hafta ishal ve kusma rahatsızlığı ile dokrora gittik bu şikayetleri bitti fakat şimdi sürekli popom diye ağlıyor dün kakasını yaptı normaldi acaba neden ağlıyor olabilir
2) dün akşam ateşi 38.3 civarındaydı ve öksürmeye başladı sabah acile gittik boğazı kızarmış dedi ateş düşürücü iğne yaptılar birde aferin, pedifen, evosten şurup yazdı antibiyotiksiz geçermi bu ilaçları kullanayım mı burun akıntısı yok
3) bu arada çok sık hastalanıyor 10 gün grip 4 gün iyi tekrar yakalanıyor sizce bağışıklık sistemini güçlendirici ilaçlardan kullanayımmı  cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2014 Saat 21:52
1- Bu yaslarda; "Proctalgia Fugax" denilen, makat adelesine kramp girmesi sikca gorulur. Sicak havluyu rulo yapip, ustune oturtun, hemen agri gecerse, budur.
2- SAKIN; Verilen hicbir ilaci, hele "Aferin" i asla kullanmayin. Oksuruk kesici oldugundan, hastalik 3-4 gunde cigerlerine iner..
3- Size boyle her "gik dediginizde" antibiyotik verildiginden, bu durumdasiniz. Eski maillerimi ve makalelerimi okuyun. Insan temasini azaltin, her onune gelen; sapur-supur opmesin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat