Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

asilar hakkinda

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47969
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 04:59

Konu: asilar hakkinda
Mesajı Yazan: emirayfer
Konu: asilar hakkinda
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 21:49
Merhaba Kadir bey.. asilar konusunda negatif bir yazinizi okumadim ama yine de sormak istiyorum.. asilar bebekte zeka geriligine sebep olabilir mi.. sosyal medyada buna dair cok yazilara denk gelir oldum size danismak istedim.. tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2015 Saat 01:08
Sosyal medya= Sahtekar medya!!!

Asilarin; hicbir zarari yoktur, bugunku yazilarim arasinda; "Barsak temizligi" ile ilgili 2 yazim var, bari onlari okusa idiniz, bu "Sosyal Medya" denilen sahtekarlik ortaminda, hangi Namussuz doktorlarin, hangi yalanlari nasil soylediklerini gorurdunuz...
Turk medyasi zaten, ne zaman dogru bir bilgi olsa halka iletmez, nerede, sahtekarlik, yalan-dolan is olsa, bu sarlatan doktorlarin ve doktor bile olmayan, hokkabaz otcularin, corek otcularinin, saksakciligini yaparlar..

Zaten Turk halkinin aptalligi da dunyaca o kadar meshur olmusturki, Afrikanin balta girmemis ormanlarindan ve Amerikanin, yasaklanmis butun sahtekarlari Turkiye ye dolusmuslardir!!

Saglik bakanligimi??? Bunlari kontrol edecek bir DEVLETmi???? Guldurmeyin beni.. Eski yazi ve makalelerimi okuyun...

Boyle millete boyle sahtekar doktorlar ve otcular yakisir..

Siz devam edin, corek otu, bugday ruseymi yiyin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat