Boğaz kızarıklığı ateş ve öksürük
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42619
Tarih: 23 Kas 2025 Saat 02:26
Konu: Boğaz kızarıklığı ateş ve öksürük
Mesajı Yazan: makisko
Konu: Boğaz kızarıklığı ateş ve öksürük
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2014 Saat 02:19
|
Merhabalar kadir bey 2009 doğumlu 20 kg oğlum çarşambadan beri hasta okula göndermiyorum toparlansın diye fakat düzelmeye doğru gitmiyor gibi iştahsızlık var ateşi günüz daha iyi olsada geceleri 38.8 kadar çıkıyor uyuyamıyor başım ağrıyor falan dediği için bide rahat uyusun diye ağrı kesici ateş düşürücü veriyorum parol ama ağzında kötü koku dilinde beyazlık boğazında kızarıklıkla şişlik var hatta dışardanda şişmiş beze görünüyor ne yapmalıyım hocam henüz doktora gitmedik gidersem kesin antibiyotik verecekleri için size sormak istedim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2014 Saat 07:42
|
Agizda koku ve dilde pas varsa, antibiyotik gerekir. Aug..in400 gunde;2x1 verebilirsiniz.
|
Mesajı Yazan: makisko
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2014 Saat 01:18
|
Kadir bey söylediğiniz ilacı aldım fakat bugün gün içerisinde daha iyiydi belirtmeyi unuttum ama 2 gündür iburamin cold veriyordum onun etkisiylemi nedir bilmiyorum geceleri bir kaz kez terliyor su gibi ama gündüz gayet iyiydi bu gecede gözlemlemek istedim antibiyotiğe başlamadan şimdilik daha iyi ateşi çıkmıyor dilindeki beyazlık biraz azaldı fakat hala var ağızdaki kötü kokuda azda olsa devam ediyor beklemekle iyimi ediyorum bilemiyorum size tekrar danışmak istedim adaçayı gargarası ve limonlu bal ıhlamur portakal suyu falan yapıyorum atlatsın diye ama genede danışmak istedim boğazına baktığımda kızarıklık şişlik ve çok az bir kaç nokta beyazlık görünüyor
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2014 Saat 07:16
|
SAKIN!!! Sonu "-cold" ile biten HICBIR ilaci kullanmayin... Antibiyotige devam.
|
|