Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kedimi özledim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2489
Tarih: 15 Ara 2025 Saat 10:32

Konu: kedimi özledim
Mesajı Yazan: hilal
Konu: kedimi özledim
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 21:24

hocam benim çocuğum olmadan önce kedi besliyordum hatta yıllardan beri besliyorm ben hayvanlara aşığım çocuğumunda öyle olmasını istiyorum doğumdan sonra kedimi bakımevine gönderdim ama artık geri isteyebilirmiyim  oğlum 16 aylık onun sağlığı için bi problem varmı iyi çalışmalar

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2007 Saat 23:34
Merhaba...
Bu konuda sanırım güvendiğiniz veteriner size daha yardımcı olur. Ben evde kadi-köpek beslenmesine karşıyım. Eğer evde bahçe varsa ve hayvanlar bu ortamda emniyet ve temiz kalabiliyorlarsa tamam ama evde çok hijyenik değil benim için. Ama yine de veterine size alabileceğiniz tedbirleri söyler. Sevgiler...

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2007 Saat 01:09
Hilalcim merhaba benim de evde 3 kedi vardı biri geçen hafta sizlere ömür. Kaldı ikiii. Ben sana bu konuda deneyimli biri olarak nacizane bişiler demek isterim. Öncelikle bebeğim olmadan asla kedilerimi vermem diyen ve hamileliğimin son gününe kadar yastıkta kedilerimle beraber uyuyan biriydim.
-İlk aylarda ben de kedileri kayınvalidemlerle Ayvalığa yolladım ama mecburen döndüler beraber yaşadığımız için.
-Kedileri çok seviyorum ama kalacak başka yeri olsa orda bırakırdım.
-Eğer kum temizlemek zor gelmezse (ki bana çok zor geliyor günlük yaşam arasında) temizlikte de eşin yardım edecekse kedi sevgisi de çok güzeldir bebek için.
-Son önerim de bizimkiler 3 ayda bir tıraş oluyorlar. Aşılarını veteriner izliyor aşıları geldiğinde o bize telefon açıyor. Çok da iyi yapıyor. Eğer böyle bir veterinerin varsa çok ii olur. Ama öteki türlü temizlik anlamında sana zor olacak. Diğer yandan ise bebeğin kesinlikle duygusal gelişime çok katkısı olduğunu okudum. Hatta rehabilitasyon merkezinde çalışan özel eğitimci arkadaşım, bir çocuğa kedi tavsiye ettiğini biliyorum. Karar senin canım.Clown

Mesajı Yazan: hllsmnc
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2007 Saat 14:53

arkadasım bence kesınlıkle evınde kedını besle.Doktor hanım bence cok yanlıs dudunuyor herkes bagıra bagıra evcıl bır hayvanla buyuyen cocukların ne kadar sosyal paylsımcı oldugunu soyluyor.benım evımdede terrıer ım var.bır kopek yanı.1 yasında oglum ve ınanılmaz ıı anlasıyolar.hayvanın bakımını tam yaptıgınız takdırde hıc bır problem teskıl etmıyor ben bır cok veterıner ve doktorla gorustum.

HAYVANLARI SEVELIMMM

-------------
http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat