Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

astım bronşit allerjik rinit gör

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42076
Tarih: 17 Ara 2025 Saat 06:18

Konu: astım bronşit allerjik rinit gör
Mesajı Yazan: eymens
Konu: astım bronşit allerjik rinit gör
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 20:08
mrb dr bey 19aylık 12,500gr 85 cmbir oğlum var yaklaşık 1 ay önce öksürük ve burun akıntısı şikayetleri ile dr gittik brica.. şurup ve iliad... damla verdi 1 hafta sonra öksürük arttı burun akıntısı arttı hırıltı başladı ve başka bir dr gittik akc filmi çektiler ve bu tanıları koydular şuan ventolin pulmicort nebul sıngulaır toz flixonase spray lansor tb ve forsef (7 günlük 1 gr im) verdi ve 2 yaşına kadar diğer ilaçları azaltarak kullanacağımızı söyledi ne yapmalıyız 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 23:56
Ne yapacaksiniz.... KACIN.. Ve o ilaclarin tumunu cope atin.
Cocugunuz Grip geciriyor ve bir Kortizon olan; PULMICORT yuzunden, Grip akcigerlerine inecek..
SAKIN; verilen ilaclarin, tekini bile kullanmayin...
Butun ilaclari kesin, sadece: Serum fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin...
Boyle:
" astım bronşit allerjik rinit gör"
bir teshis koyan SARLATAN'i da ilk defa goruyorum.. Teshisteki; zerafete bir bakin(!)
Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2014 Saat 22:55
öncellikle cevabınız için teşekkür ederim ilaçları kestim fakat oğlumdaki hırıltı beni rahatsız ediyor samsunda önerebileceğiniz bir hekim var mı acaba?

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2014 Saat 23:31
Sicak su buhari ve aksamlari yastigina damlatacaginiz;2 damla coldmix iyi gelir.
Dr. Sukru Kucukoduk, hala oradami bilmiyorum, bir bakin.

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2014 Saat 23:37
dr bey bu ilaçları ve teşhisleri prof dr şükrü küçüködük koydu yani hala samsunda bende bu hekime tavsiye üzerine gitmiştim(muayenehanesine ) şimdi ne yapmalıyım sizde bu doktoru öneriyorsunuz bu teşhisler doğru mu?ilaçları kullanmalımıyım?kafam çok karıştı Cry

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2014 Saat 18:03
Anlasilan, herkez "ortama" uymus... Yapilacak bir sey yok, benim yazilarimi takip edin, ben yardimci olurum.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat