Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bademcik iltihabı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30272
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 23:20

Konu: bademcik iltihabı
Mesajı Yazan: ferhan
Konu: bademcik iltihabı
Mesaj Tarihi: 07 May 2011 Saat 17:08
hocam kızım 27 aylık 4 gün önce burun akıntısı gözde çapaklanma başladı. ateş çıktı. öksürük var.gece gözleri kapandı. kustu da. çok huzursuz özellikle geceleri.hırıl hırıl uyuyamıyor. ç. doktoruna götürdük boğazı iltihaplı kulakları kızarmış, tahlile gerek yok beyazlıkları siz bile görebilirsiniz dedi.zimaks, calpol dolven dönüşümlü,rhinfant burun spreyi, benical tobrased yazdı.   aynı gün benim de boğazımda aşırı bir acı yutkunamama gece de ateş oldu tek gözüm de çapaklandı sesim de biraz gitti   kbb ye gittik kızım için aynı şekilde bademcikleri çok iltihaplı kulakları da kızarık dedi..antb. değiştirip amoklavini,ateş düşürücü de pedifeni verdi.
şimdi en son denileni kullanıyorum ama ateş devam ediyor.gece çok ateşlendi.hiçbirşey ağzına koymuyor.içirdiğim ilacı da kustugündüzleri daha iyi..
antb. başlar başlamaz ateşinin düşmesi bidaha çıkmaması gerek miyormu burun spreyini ve benicali kullanmadım kullanayımmı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 May 2011 Saat 10:57
Antibiyotik gerektiren bir durum olsa idi, şimdiye kadar iyileşmeniz gerekiyordu. Hala şikayetlerinizin devam etmesi, teşhisin biraz "sallama" olduğunu gösterir.. Grip geçiriyorsunuz, 3-5 gün ateşiniz olacak, burun akıntınız önce "sugibi" , sonra "beyaz-süt manzarasında" ve en sonunda iyileşirken, "Bally" gibi olacak.. Eski maillerede bakın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat