Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Üst dudağının içindeki et dişi ile birleşik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43224
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 13:46

Konu: Üst dudağının içindeki et dişi ile birleşik
Mesajı Yazan: ndrmz
Konu: Üst dudağının içindeki et dişi ile birleşik
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2014 Saat 10:27
Merhaba Kadir Bey,
Benim 2 yaşında bir oğlum var. Üst dudağını kaldırınca tam ortada bulunan et, üst öndeki 2 dişinin arasında. Yani biraz daha yukarıda birleşmiş olması gerekirken oğlumda iki dişinin arası ile birleşik, ayrılmamış. Umarım anlatabilmişimdir. Bu bir sıkıntı yaratır mı ve ne yapmam gerek?
 Bir de oğlumun dişleri çok ayrık şu an 17 tane dişi bulunuyor bu zamanla düzelir mi?
 Çok teşekkürler :)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2014 Saat 21:15
Sut disleri, toplamda;20 tanedirler..HEPSI BIR CIKSIN, ONDAN SONRA DEGERLENDIRELIM.

Mesajı Yazan: zeytincin
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 15:58
Hocam merhaba, arakdaşın izniyle ben de eklemede bulunmak istiyorum. Aynı şey benim oğlumda da var.Kendisi 6 yaşında, tüm dişleri tamamlandı hatta 6 yaş kalıcı azı dişi de çıktı. Ortodontist şöyle söyledi, üst eti bitişik olduğu için ön dişleri hep ayrık olacaktır, 10 yaşına geldiğinde operasyon yaparız ve o bitişikliği kesebiliriz eğer isterseniz dedi. Bu mudur çaresi, başka yapılacak bir şey var mıdır?
teşekkürler,

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 22:16
Keyfe-keder bir durum... O dislerdeki araliktan hoslanmazsaniz, kestirirsiniz. Bazi kimseler de, TAM AKSINE, bilakis daha havali diye oyle olsun istiyor...Tercih meselesi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat