Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göğüs pompası

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1953
Tarih: 06 Tem 2025 Saat 07:29

Konu: göğüs pompası
Mesajı Yazan: yağmur
Konu: göğüs pompası
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2007 Saat 13:25
merhaba ,

önümüzde ki ay işe başlamam gerekiyor bebeğim 3 aylık ve sütten kesmek istemiyorum .göğüs pompası alıp yine sütümle beslemek istiyorum . size bir kaç sorum olacak.

1- piyasa çok marka var ve hangisini alacağımı bilmiyorum
2-nasıl saklıcam sütümü ve ayrıca sabah işe gitmeden ve akşamları sağop bırakıcam merak ettiğim gün içinde emziremediğimden sütüp azalıp sonrada kesilir mi bundan çok korkuyorum

teşekkür ederim

-------------
yağmur

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2007 Saat 20:22

Merhaba Ayşegül Hanım,

Burada marka belirtmiyorum ancak size özel mesaj atarak birkaç marka seçeneği  sunabilirim. Bazı annelerin süt pompası ile ilgili sorun yaşadığını biliyorum. Sütünüzün aynı yoğunlukta gelip gelmeyeceğini deneyip görmeniz gerekecek göğüs pompasıyla. Ancak size genel olarak, emiş ayarı olan ve mümkünse pilli ya da elektrikli bir pompa almanızı tavsiye ederim. Bunun yanında bazı manuel göğüs pompaları da var ki elektrikli olanları hiç aratmaz. Ancak sütünüz bebeğiniz emdiğinde yeterli olarak geliyorsa pompa ile de bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sütünüzü, ya süt saklama kapları ya da süt saklama poşetlerinde saklayabilirsiniz. Anne sütünü buzdolabınızın 3-5 santigrat derecelik bölümünde en fazla 24 saat, derin dondurucuda ise en fazla 3 ay boyunca saklayabilirsiniz. Hep hatırlattığım üzere derin dondurucudan alıp çözündürdüğünüz sütünüzü hemen kullanmanız ve daha sonra gıda zehirlenmesini engellemek amacıyla tekrar dondurup kullanmamanız gerekmekteir.

Saygılarımla,

EÜ.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat