Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Diş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68296
Tarih: 16 Ara 2025 Saat 21:57

Konu: Diş
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: Diş
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2020 Saat 23:32
Hocam oğlum 11 yaşında bu yaşına kadar çok dazla diş problemi yaşadı özellikle 6 yaşından sonra neredeyse 2 haftada bir dişçideydik hep apse yaptı süt azı dişleri ve neredeyse hepsine kanal tedavisi yapıldı.Bebekliğinde Zymaflour kullandığımız halde böyle oldu.Bir süredir biraz sallanan azı dişi resmen ortadan ikiye ayrıldı.Kökünden hala biraz tuttuğu için dişçiye götürdüm çekildi.Azı dişlerinin çok zayıf olduğunu ve lezyonlar olduğunu söyledi.Asitli içecek tüketimi ya da reflü durumlarında böyle lezyonlar olurmuş.Ne yapmalı dişlerini güçlendirmek için daha başka bilmiyorum.Sütü mutlaka her gün en az 400 ml içiyor nesquikli içtiğinden mi acaba sorun oluyor anlamadım.Başka bir diş doktoru sütü sade içmeli yoksa yarardan çok zarar olur demişti.Siz ne önerirsiniz 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2020 Saat 03:32
Zymafluor kullandiginiz halde, dis problemleriniz olmasi, akla; Ectodermal dysplasia hastaligini getiriyor.
Yuzunun ve dislerinin resimlerini gonderin. 

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2020 Saat 22:47
Hocam mahsuru yıksa özelden gönderebilir miyim?Bir türlü gönderemedim özel mesaj kullanıcı adınızı kabul etmiyor sistem

Mesaj Tarihi: 30 Kas 2020 Saat 03:08
Gonderin.

Mesaj Tarihi: 30 Kas 2020 Saat 19:19
Hocam kullanıcı adınız ne olarak geçiyor mesajlar hep iletlmedi olarak geri bildirm geliyor 

Mesaj Tarihi: 30 Kas 2020 Saat 21:45
Siz dogrudan benim MAIL adresime gonderin..
    drktgc@yahoo.com

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat