Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilaçsız atlatmaya çalıştığım soğuk algınlığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36313
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 21:22

Konu: ilaçsız atlatmaya çalıştığım soğuk algınlığı
Mesajı Yazan: seldayigit
Konu: ilaçsız atlatmaya çalıştığım soğuk algınlığı
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2012 Saat 12:06
Hocam öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Yaşadığım beldede çocuk doktoru yok, sadece aile hekimi var ki o da her gittiğimizde reçeteyi dörtlemeden göndermez sağolsun. Ama ben yazdıklarınız doğrultusunda elimden geldiğince ilaçsız halletmeye çalışıyorum. 13 aylık oğlumun 1 haftadır burun akıntısı vardı, 3 gün önce ateşlendi, 39 a kadar çıktı ateşi, yıkayarak silerek kontrol altında tuttuk ateşini, sadece 1 gece yarım  fitil kullandık. dün 2 kez kustu ve ishal başladı. bu enfeksiyonu attığımızın belirtisidir değil mi? Had safhada olan iştahsızlık ve uykusuzluğumuz bu iyileşme sürecinde ne kadar daha devam eder. cold mix damla dışında önerebileceğiniz başka birşey var mıdır? tekrardan çok teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2012 Saat 18:37
Normalde; ishal yapamayacak kadar zayif bir mikrop, vucut, Grip nedeni ile zayif dustugunden; "kusma ve ishale" sebep oldu. Sakin ilac vermeyin, vucut kusma ve ishal ile mikrobu vucut disina atinca iyilesecek.

Mesajı Yazan: seldayigit
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2012 Saat 22:44
Çok sağolun hocam, ilaç vermediğim için endişeliydim içimi rahatlattınız. desteğiniz için çok teşekkürler. iyileşince iştah için yarım ölçek spiraktin vermem iyi gelebilir mi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 00:29
Hele bir duzelsin, dusunuruz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat