Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dizanteri mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61041
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 14:20

Konu: dizanteri mi
Mesajı Yazan: aycakerem
Konu: dizanteri mi
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2018 Saat 12:23
 hocam merhaba 17 aylık 11 kg oğlum dün akşam aniden koşup oynarken kusmaya başladı. arkaarkaya 6 defa kustu. daha sonra isal başladı.akşam 3 kere, gece 2 kere bu sabah da su gibi 2 kere isal kaka yaptı. sabaha karşı 5 gibi de ateşlendi. dün akşam kaka tahlili yaptırdım. 3 ameoba hist kisti ,4,5 eritrosit ve 5 maya hücresi çıkmış. doktor enterogermina ve 5 gün 1 ölçek günde 3 defa flagy kullan dedi. anne sütü alıyor su da içiyor, keyfi yerinde uyandı sabah. sizce kullanmalımıyım bu ilaçları?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2018 Saat 13:40
https://www.dropbox.com/s/wh8q8pixkstfe4s/IMG_4099.PNG?dl=0 tahlil sonuçları

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2018 Saat 17:25
hocam içime sinmedi testi tekrar ysptırdım şimdi.her sahada nadir amip kistine rastlandı demişler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2018 Saat 19:02
Bu namussuz laboratuvarlar, doktorlarla isbirligi halinde.., Artik "Amip kisti" gorulmeyen kaka yok!!!
Bu CETE halinde calisan, namussuzlara sakin inanmayin, ve o ilaclarin HICBIRINI vermeyin.. 
Bu konu ile ilgili eski yazilari okuyun. Dizanteri kakalari bu sekilde olmazlar.. 

Cok mu aradiniz bu sarlatanlari??? 

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2018 Saat 20:47
peki hocam flagy sadece dizanteri isalinde mi kullanılor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2018 Saat 02:15
Evet, Flagyl SADECE dizanterilerde ise yarar.. Pustlar o yuzden, HER ishale, sirf receteyi sisirebilmek icin; 
 Dizanteri diyorlar..
Bir de; Laboratuvarlari kafaya almislar, gonderilen her kakada, ne hikmet se, Amip goruluyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat