Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz yaşarması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79697
Tarih: 17 Eki 2025 Saat 11:45

Konu: Göz yaşarması
Mesajı Yazan: Gökçem Çelik
Konu: Göz yaşarması
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2024 Saat 00:12
Hocam merhabalar , 2 yaşındaki kızımın son 1 aydir  surekli gozleri yasariyor özellikle yemek yerken . Daha oncede nadir  sulanırdı ama kızarıklık kaşıntı veya çapaklanma olmadığı icin zamanla geçebileceğini düşündüm. 1 ay oncede grip oldu ateşlendi sadece ateşine müdahale ettik öksürük vs olmadı calpol haricinde ilaç kullanmadik  . Burun akıntısı yeni yeni düzelmeye başladı. Gözünün sulanmasını hastalığa bağlamıştım ama bazen ağlamış gibi akıyor . Aynı esnada burnuda akıyor .  Yine kızarıklık kaşıntı yok . Ne yapabilirim ? Cok korkuyorum . Goz tansiyonu yada kanal tıkanıklığından suphelenmelimiyiz? İlçede oturduğum icin burda göz doktoru yok merkeze götüreceğim ama fikriniz benim için cok onemli . Daha önce büyük kızıma kulak sıvısı olduğu icin tup takacaklardı sizin sayenizde tup taktırmadık   iladin ile sorunu çözdük hep dualarimdasiniz 🤲

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2024 Saat 07:37
Bunu da; Iliadin damla ile cozebilirsiniz. 
5 gun, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda ve bas asagi sarkik durumda damlatin. 
1-2 dakika bekletin sonra kaldirip, burun kokune iki parmaginiz ile cimdikler gibi masaj yapin. 

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2024 Saat 22:29
Bugün başladım hocam cok sağolun 🌸

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2024 Saat 09:04
Merhaba hocam . Bugün çapaklanma ile uyandik .Sol goz daha cok sulanıyor ve hafif kızarıklık var . İliadin ile devam mi edelim ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2024 Saat 19:15
Devam edin, beraberinde Tobrased goz damlasi, 5 gun, gunde 4x1 damlatin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat