Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sıpraktın

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41185
Tarih: 17 Ara 2025 Saat 11:28

Konu: Sıpraktın
Mesajı Yazan: Ahazes
Konu: Sıpraktın
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2013 Saat 22:48
Iyı çalısmalar Kadır Bey.ıkız bebeklerım var 10.5 aylık oldular.ama doğduklarından berı uyku problemlerı var.uyuyamıyorlar .her türlü testı yaptırdık ama nafıle.sıpraktıne karar verdım.her aksam yarım ölçek verıyorum.5 gün dedıgınız gıbı.sonra 3 gün ara.ılacı verdıgım günler uyuyorlar sonrasındakı 3 -4 gündede .ama sonra hersey eskıye donüyor ve ben bır daha başlıyorum bu yaklaşık 1 aydır böyle.ara ara ılacı vermeye devam etsem bır sorun olur mu.belkı zamanla alışarlar mı.ne olur bır yol gosterın bana.cok yoruldum.degerlı vaktınızı aldım doktor bey çok sagolun.ıyıkı varsınız.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2013 Saat 03:40
Zaten devamli kullanildiginda, "hersey eskiye dondugunden"; 3gun ara veriyorum...
Bu bir ayda; kilo artisi oldumu?

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2013 Saat 10:03
Doktor bey onceden ne kadar alıyorlarsa öyle devam edıyor kılo artısı.ama sut ıcmeye basladılar cok sukur.ben 3 gün ara verıyorum ama etkısı 3  -4 gün sürüyor.ne yapayım ne olur yardım edın.bır süre daha 3 5 gün ara verıp devam edeyım mı.cok teşekkür ederım ılgınız ıcın.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2013 Saat 20:02
Evet, ara verip, tekrar baslayin.

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2013 Saat 20:57
Cok teşekkür ederım Doktor Bey yorulmadan her soruyu yanıtlıyorsunuz.Allah sızden razı olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat