Arkadaşlar Merhaba;
Paylaşımlarınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok faydalandım. Bu gün bilgisayarın başına geç geldim.Sabah büyük kızımı okula geçirdim. Daha sonda küçük bıcırıkla uğraştım. Kahvaltısı, meyvesi uykusu derken ortancasını öğlen okula yolladım. Ufaklığın çorbası bulaşık ona yedirmek derken bu saat oldu. Şu anda paylaşımlarınızı okuyorum. Ben zaten kahvaltısını hiç bulamaç gibi vermedim. Yumurtayıda ayrı veriyorum. Sadece sütüne ekmek doğruyordum. Yarın ilk işim yumurtayı omlet yapıp ekmekle yedirmek olacak. Bakalım inşallah yer. Öğlen yaptığım yayla çorbasını biraz daha iyi yedi. Birazdan da yoğurdunu vericem içine elma v.s. meyve püresi karıştırıp veriyorum. Umarım yer. Daha sonrada uyuyacak. Arkadaşlar dişi bugün biraz daha sivrilmiş ve beyazlamış. Sanırım bir haftaya kadar çıkarır. Maşallah huzursuzluğumuz, yada uykusuzluğumuz yok. Akşam yatıyor sabah 7 gibi kalkıyor. Ben gece kilosu az olduğu için uyurken tahıllı mama yedirmeye çalışıyorum. Zehra arkadaşımın dediği gibi kilosu fazla az sayılmaz ama inanın çok çaba sarfediyorum tabi hepiniz gibi. Sanki o yediği zaman ben çok iyi oluyorum. O yemediği zaman o gün psikolojim bozuluyor. Daha önce söylediğim gibi 3. çocuğum. Diğer ikisinde çalışıyordum. İlkini 40 günlük 2.sini 2 aylık bırakmıştım. Şimdi bu kızımda çocuk büyüttüğümü daha iyi anlıyorum. O nedenle belki biraz abartıyor olabilirim.çünkü her anını yaşamaya çalışıyorum. Bizimle oturup yemesini bende çok arzu ediyorum.ancak yediremiyorum. Yani beceremiyorum. Çünkü masaya saldırıyor yiyecekleri aşağıya atmak için uğraşıyor. Ve sanırım yaşım gereği reflekslerim yavaşlamış, engel olamıyorum ve o amacına ulaşıyor çokda mutlu oluyor inanın. Masaya oturttuğumda hemen sandalyede ayağa kalkıyor ve sandalyeyi salıncak gibi ayakta sallamaya başlıyor.çok hareketli. Umarım tüm bu sorunları halledebilirim. Yeme probleminin benden kaynaklandığını sanıyorum. Ben tüm anneler gibi yemek yiyen çocuğu çok seviyorum. O nedenle de olmuyor. Büyük kızımda böyleydi. Şimdi ise 17 yaşında fazla yememek için kendisini frenliyor. Ortanca kızım bebekliğinde hiç beni üzmedi yedi. Ancak şu anda oda az fakat sık yiyor. Sağlığı yerinde çok şükür. Kilosuda normal. O nedenle endişelenmiyorum. Ancak biliyorsunuz bebeklerin beslenmesi ve kilosu özellikle 3 yaşına kadar çok önemli o nedenle kafama takıyorum. İyi beslensin istiyorum. İnanın ona özel ekmek, peynir yapıyorum. Daha sağlıklı diye. Biz annelerin işi çok zor. Ama yinede şükürler osun Allah’a ki sağlıkları yerinde. Kusura bakmayın çok uzun yazdım.umarım okurken sakılmazsınız. Ben on parmak kullanarak yazıyorum.oldukça da seri yazabiliyorum. O nedenle nasıl bu kadar oldu anlayamadım.hepiniz sevgiyle kalın. Bıcırlarınızı öpüyorum.
|