Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kavanoz mamalar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45704
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 08:32

Konu: kavanoz mamalar
Mesajı Yazan: hulya125
Konu: kavanoz mamalar
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2014 Saat 11:31
merhaba hocam
bılıyosunuzkı mama fırmaların bır cok kavanoz mamaları var. meyve püresi, meyvelı yogurt, sebze püresi, muhallabıler gıbı.. bunlar cok pratık oluyor bır yere fılan gıdecegızmızde mesala meyve kavanozu açıp yıyoruz. meyveler ezıldıkten sonra bellı bı sure sonra vıtamını yavas yavas azalıyormuş. bu kavanozlarda da boyle mı olur.. son kullanma tarıhı 1-2 yıl oluyor.. bunlarda katkı maddesı varmıdır. kullanabılırmıyız.. gunluk kullanımda da kullanabılırmıyız?
   bırde  mesela herobaby ın kavanozu mılupanın kavanozun fıyatının yarısı. bu fıyat farkı neden? ucuzu mu tercıh edelım pahalı olanımı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2014 Saat 19:03
Kendiniz "meyva puresi" yapamiyorsaniz, kullanin... VEYA, dediginiz gibi, ozel durumlarda da kullanin..
Bu kavanoz mamalarini ben hic kullanmadigim icin, ilgi alanimda degillerdir...
Fiyat farki???? Bilemem.. Belki Turkiye'de yapiliyorsa, o yuzden ucuzdur, ama zannetmem. Bu assagilik mamacilar, Polonyada, Portekizde mama fabrikalari actilar ama cocuk nufusu bu ulkelerin genel toplamindan fazla olan Turkiye'de acmadilar.
Hazir, enayisi bol bir ulke bulmuslar, niye acsinlar!!! Kazik fiyatla mama satiyorlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat