arkadaşları uyarmak istedim
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19052
Tarih: 06 May 2025 Saat 09:33
Konu: arkadaşları uyarmak istedim
Mesajı Yazan: elif2
Konu: arkadaşları uyarmak istedim
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 13:43
karışmak istemezdim kimse kusura bakmasın ama,anneler lütfen soru sormadan konu başlıklarından konunuzu arayıp ne yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Ben forumdaki tüm soru ve cevapları okuyorum.Misal bu zaman olmuş hala doktorumuza grip belirti tedavi şeklini soruyoruz.Ben bile sıkıldım.Arama dan sorumuzun cevabını bulamaz isek veya çok farklı birşey olduğunda doktorumuza sorsak ,hem cabuk bilgi ediniriz hemde doktorumuzu yormamış oluruz.Ne dersiniz.
Kimse kırılmasın üzülmesin ama aynı şeyleri sorup durmayalım lütfen.
Herkesten özür dilerim .
Doktorumuza Saygılar.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 13:48
böyle bir topic acidigin icin ben tesekkür ederim cok haklisin
-------------
|
Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 13:54
Bizimde hislerimize tercüman olmuşsun canım çok teşekkürler    
------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 14:01
çook duyarlısın arkadaşım tebrik ederim
aynı duygular içerisindeyim,Kadir beyi sürekli aynı sorularla bunaltmanın hiç bir anlamı yok  çok güzel çalışan bir arama motorumuz var,oraya bi grip,bi öksürük,bi iştahsızlık,bi aşı diye yazsalar nasılda cevaplar çıkıcak önlerine görücekler ama...
Kadir bey çok kibar,bıkmadan soruları cevaplıyor saolsun  ama bu kadar sıkmak hiç birimizin hakkı değil...
çok değil,biraz biraz daha dikkat  
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 14:02
Sağolun arkadaşlar,günlük hemen hemen tüm soru ve cevapları okuyorum,aynı gün içinde aynı şeyleri soruyoruz,farklı bir cevap almayacağızki.Özellikle dr.muz soru cevaba yazdımki daha çok okuyan olsun istedim.Doktorumuzun önerilerini uygulayıp sonuç alamaz isek yazalım lütfen.Şu ana kadar doktorumuzun cevaplarından herşeyi öğrenebiliriz üstelik doktorumuza sormadan, o kadar çok konu varki.
Tüm arkadaşlardan daha titiz davranmalarını bekliyoruz.
Sevgiler.
|
Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 14:23
teşekkür ederim duyarlılığın için hislerimize tercüman olmuşsun 
------------- Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 14:48
çok haklısın canım.sürekli aynı konular üzerinde birçok soru soruluyor.önce arşiv sonra soru diyelim
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 15:21
Doktorumuz hem hasta bakıyor ,hem bize yazıyor,hem tv.ye çıkıyor.
öyle zaman oluyorki,ayyyyyy doktorumuzun yerine cevabı versemmi acaba yorulmasın diye düşünüyorum. .Doktorumuza ayıp olur diye tutuyorum valla kendimi..
|
Mesajı Yazan: Esra
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 15:41
zaten dr bey sürekli aynı soruları cevaplamaktan birgün hiç gelmiycek..kesinlikle geçmişe bakılmıyor...hayatımda ilk defa çocuk doktoruna apandisit( büyük insanla ilgili) sorulduğunu gördüm...sevgili doktorumuza Allah peygamber sabrı vermiş...bu topik için teşekkür ederim caınm..
------------- http://www.glitterfy.com/"> BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 15:42
iki tane çocuk büyütüm...grip eğer dr beye sorarsam insanlar sadece güler bana
------------- http://www.glitterfy.com/"> BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 15:51
Ben de çok dertli olduğum bu konuda bir şeyler yazayım...
Maalesef aynı sorular sorulup duruluyor hocamıza dediğiniz gibi. Doktor forumlarından sorumlu moderatör olarak arada bir bazı arkadaşları "tavsiye niteliğinde" uyarmak zorunda kalıyorum. Doktor Bey'in çok iyi niyetli ve sabırlı olduğunu, ancak bizim de biraz anlayışlı olmamız gerektiğini söylüyorum. Karşılık olarak bazen "sana ne" manasında bir tersleme, bazen "arama yapmaya vaktim yok" gibi bir cevap nadiren de olumlu tepkiler alıyorum. Bu vakti olmayan arkadaşların Kadir Bey'in vakit sıkıntısı yaşayıp yaşamadığı konusunda bir fikirleri var mıdır acaba??? Ben muayenehanesine de gitmiştim ve gözlerimle gördüm ne şartlarda cevap yetiştirmeye çalıştığını bizlere... Biraz anlayışlı olmak, biraz empati yapmak gerek. Çocuğu hasta annenin psikolojisini de anlıyorum. O an çaresiz hissedip, sadece soru sormaktan başka şey yapamıyor olabilirsiniz belki. Şahsınıza özel cevap istiyor olabilirsiniz. Ama yine de biraz daha anlayışlı olmamız lazım... O yüzden elimden geldiğince kibar şekilde uyarmak zorunda kaldığım arkadaşlarım da lütfen kırılmasın bana. Tek çabam Kadir Bey'in tabiri caizse "Ben artık oynamıyorum" deyip, aramızdan gitmemesi, daha önce birkaç uzmanın yaptığı gibi... Onu sıkmamak lazım diye düşünüyorum.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada. Bu fırsatı verdiği için...
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 17:25
tamamen katılıyorum.bu konuyu dile getiren arkadaşa da teşekkürler
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 17:27
duygu Yazdı:
Ben de çok dertli olduğum bu konuda bir şeyler yazayım...
Maalesef aynı sorular sorulup duruluyor hocamıza dediğiniz gibi. Doktor forumlarından sorumlu moderatör olarak arada bir bazı arkadaşları "tavsiye niteliğinde" uyarmak zorunda kalıyorum. Doktor Bey'in çok iyi niyetli ve sabırlı olduğunu, ancak bizim de biraz anlayışlı olmamız gerektiğini söylüyorum. Karşılık olarak bazen "sana ne" manasında bir tersleme, bazen "arama yapmaya vaktim yok" gibi bir cevap nadiren de olumlu tepkiler alıyorum. Bu vakti olmayan arkadaşların Kadir Bey'in vakit sıkıntısı yaşayıp yaşamadığı konusunda bir fikirleri var mıdır acaba??? Ben muayenehanesine de gitmiştim ve gözlerimle gördüm ne şartlarda cevap yetiştirmeye çalıştığını bizlere... Biraz anlayışlı olmak, biraz empati yapmak gerek. Çocuğu hasta annenin psikolojisini de anlıyorum. O an çaresiz hissedip, sadece soru sormaktan başka şey yapamıyor olabilirsiniz belki. Şahsınıza özel cevap istiyor olabilirsiniz. Ama yine de biraz daha anlayışlı olmamız lazım... O yüzden elimden geldiğince kibar şekilde uyarmak zorunda kaldığım arkadaşlarım da lütfen kırılmasın bana. Tek çabam Kadir Bey'in tabiri caizse "Ben artık oynamıyorum" deyip, aramızdan gitmesi, daha önce birkaç uzmanın yaptığı gibi... Onu sıkmamak lazım diye düşünüyorum.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada. Bu fırsatı verdiği için... |
arkadaşım çok güzel yazmışsın inşallah bundan sonra arkadaşlar daha duyarlı olurlar tabi hepimiz Kadir bey gerçekten çok iyi bir doktor bu forumu sıkılıp bırakmasını istemem ve üzülürüm herkese sevgiler
-------------
|
Mesajı Yazan: piraye
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 18:01
kesinlikle katılıyorum arkadaşlar size ve inşallah herkes bu konuda duyarlı olur:))
|
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 20:02
Tebrik ederim, diğer arkadaşların dediği gibi hislerimize tercüman olmuşsun arkadaşım. Ben de aynı sorular gelince kendi kendime utanıyorum Kadir Beyden, tüh yine aynı sorulardan diye...  Biz bile böyle düşünüyorsak, Kadir Bey napsın 
|
Mesajı Yazan: NeLLy
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 21:08
Bu durumda bölüm moderatörü soruyu silip ilgili linki kişiye gönderebilir. Çünkü gerçekten arayıpda bulamamış olabilir. Sizler sitede daha çok online olan ve daha çok kontrol eden konumdasınız. Bende bugün bir soru sordum bir sürü arama yaptıktan sonra. Fakat aradığımı bulamadım... Bu yüzden açmak durumda kaldım. Ki şimdiye kadar bir sürü yardım almam gereken şey olup asla yeni konu açmayanlardanım. Hep sitedekilerin deneyimlerinden faydalandım.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 21:34
aynı sorulardan bir sürü konu açılıyor...yanlız farklı konu isimileriyle açıldığı için bulunamıyor...grip mesela...o grip konusundan bin tane var....buda bir gerçek...geçmişe bakılıp okunsa yeni bir konu açılmaz zaten...
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 00:42
NeLLy Yazdı:
Bu durumda bölüm moderatörü soruyu silip ilgili linki kişiye gönderebilir. Çünkü gerçekten arayıpda bulamamış olabilir. Sizler sitede daha çok online olan ve daha çok kontrol eden konumdasınız. Bende bugün bir soru sordum bir sürü arama yaptıktan sonra. Fakat aradığımı bulamadım... Bu yüzden açmak durumda kaldım. Ki şimdiye kadar bir sürü yardım almam gereken şey olup asla yeni konu açmayanlardanım. Hep sitedekilerin deneyimlerinden faydalandım. |
arkadaşım bölüm moderatörümüz hangi birisine yetişsin o kadar çok yeni konu açılıyorki ve bölüm modu arkadaş zaten yukarıda açıklamış uyardığını ve genelde terslendiğini çok nadir anlayışla karşılandığını ayrıca onlara da bir anne olarak hak vermiş bende hak veriyorum kim olsa hak verir ama terslemenin anlamı yokki bundan başka daha nasıl uyarsın.ayrıca arştırma yapmak o kadar zor değil ki konu başlıkları hemen dikkat çekiyor bir soru kaç kez benzer başlıkla açılıyor biri olmasa illaki birisi dikkat çeker biraz zahmet etmek gerek ararken dimi yani...
-------------
|
Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 09:52
topiği açan arkadaşımızı alkışlıyorum :) fakat böyle bir topik bir kez daha açılmış, herkes bu derece de bir kez daha desteklemiş ama onuç maalesef aynı olmuştu :( O yüzden umarım bu topik biraz daha etkili olur...Naz 3 aylıktı buraya üye olduğumda , şimdi 27 aylık.Daha bir kere doktora soru sorduğumu hatırlamam! Hepsinin cevabını buldum şimdiye kadar... Duyarlılığınız için teşekkürler...
------------- http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)
|
Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 13:29
Konuyu acan arkadasa tesekkurler... Ama maalesef bu tur konularin acilmasi gerekenin yapilmasini ardinda getiremedi...
Duygu tebrik ediyorum guzel yazmissin, keske bir de yazilanlari anlayan ve uygulayan olsa... Daha anlayisli yaklassalar doktorumuza...
Surekli takip ediyorum, bazi cevaplarda doktorumu "eski maillere, cevaplara bakin" diyor... Ama yine de buna ragmen.....
Allah kolaylik versin...
------------- Sofra'ya buyurun...!
http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 13:34
aynı konu açılıyo soru başlığı ayrı....bu nasıl sorular anlamadım bir türlü..hala ve hala konu açılıyor....artık kadir beyde eski konulara bakın orda görürsünüz diyor...hatta bazı verdiği cevaplarda dr beyin ekran karşında gerildiğini hissediyorum rsmen ben...napalım...sürekli konu açalım ozaman yapmayın diye..olurmu o zaman...15-16 yaşında insanlar değilizki,hepimiz çocuk sahibiyiz...anlayalım artık..dün gece bütün forumdaki insanlar o topikdeydi..bir an gözümün önüne masa başında hepsi dr beyin tepesinde sanki gibi geldi...
|
Mesajı Yazan: vildan
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 13:35
çok güzel bir topik olmuş gerçekten ama siteye sadece doktor bey'e soru sormak için üye olmuş bir kişinin bu topiği okuyacağını pek sanmıyorum zaten sabit konu olarak doktor beyin sayfasında da var aynı soruları sormayın diye ama takan yok aslında ben kadir bey'in yerinde olsam aynı soruları cevaplamam daha önce cevaplamıştım deyip geçerim ama o kadar duyarlı ki herkese yetişmeye çalışıyor bir gün gücü, sabrı tükenirse diye çok korkuyorum keşke yapılabilecek daha etkili birşey olsa
------------- http://lilypie.com">
kucağımda olacağın günü sabırsızlıkla,
kocaman bir özlemle,
sonsuz bir mutlulukla bekliyorum :)
|
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 10:13
aradığımızı bulmazsak konu açalım..eğer sevgili doktorumuzu kaybetmek istemiyorsak lütfen önce konu arayalım.eğer bulamazsak konu açaçlım kızlar...lütfen lütfen lütfen......
|
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 12:38
ya zaten çoğu kişi doktora sormak için üye oluyor konuya bakma gereği duymadan soru sormaya dalıyor.bunun önüne başka şekilde geçilmeli.mesela yeni üyeye hemen konu açma hakkı verilmesin taaki kıdemli üye oluncaya kadar nasıl fikir bence iyi bir çözüm nedersiniz
|
Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 14:41
Hatta bu konudan rahatsız bir arkadaşımız tüm daha önceki soru ve cevaplarla ilgili bir başlık açtı ama halen aynı sorulara devam maalesef
-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
Mesajı Yazan: zeytincin
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 16:51
Çok güzel bir noktaya parmak basılmış ama yeni üye olanlar ya da sadece soru sormak için üye olanlar sizce burayı okurlar mı
Hiç sanmıyorum, tek odaklandıkları yer Doktor forumu biliyorsunuz....
Kıdemli üye ve üstü sadece soru sorsun önerisi mantıklı ama sorununa cevap bulamayan yeni üyeler ne yapacak o zaman mağdur olmazlar mı  
|
Mesajı Yazan: zeytincin
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 17:27
Beni yanlış anladınız, ben sizin önerisinizi destekliyorum ama biraz da yeni üye olanlara haksızlık gibi geliyor sanki.Haklısınız çok saçma ve gereksiz sorular soruluyor ama demek istediğim şu; eğer kişinin kendi özel doktoru yoksa(ki okuduğum kadarıyla buraya üye birçok kişinin özel doktoru yok) ve acil bir konu ise o zaman bu siteden faydalanamayacak.Kıdemli yada katılımcı üye olmak için 150 mesajdan fazla yazmak gerekiyor çünkü.Belki sonraki günlerde daha çok şeyler paylaşarak mesaj sayısını artıracak onu kimse bilemez ki..
Belki kıdemli ya da katılımcı seviyesini beklemek yerine soru için daha az bir mesaj ile sınırlandırılabilir, mümkün mü bilmiyorum sesli düşünüyorum sadece 
|
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 19:55
yeni üyelerimizin bebeklerinide gözardı etmeyin arkadaşlar...
ya bizde kadir hocamızı tanıyıp soru soramasaydık bebeklerimiz ecza dolabı gibi olurdu....
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 21:04
arama yapmadan konu açmak tek kadir hocamızın bölümü için değil tüm bölümler için iyi birşey değil...
ama düşünsenize..kadir hocamızın methini duymuş...derdi küçük yada büyük,çare arayan bir annesoru sormak istediğinde..karşısına
yeterli mesajınız olmadığı için kadir hocamıza soru soramazsınız anlamında bir mesaj çıksa?
buda iyi birşey değil.....
hem anne için iyi değil hemde sitemiz için iyi değil...
belki konu başlığı açıldığında.. mesela grip,burun akıntısı v.s otomatik bir mesaj devreye grip lütfen önce arama yaptırınız dese... bu mümkünmü ki..olabilir mi acaba böyle birşey?
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 21:44
katılıyorum soru sormak herkesin hakkı.. bence bu kıstlanamaz. arama yapmadan soru sormanın da karşısındayım. İlalin fikri eğer uygulanabilecek birşeyse mantıklı. tabi ne derece durduuru insanları bilmiyorum.. acil durumlarda bazen arama yapmak da zor gelebiliyor insanlara. bir dönem sorulan cevaplanmış eski soruları gruplayabilsek keşke. o zaman arama daha kolay olurdu.. Kusma, grip, öksürük falan birer grup altında toplanabilse. ama bu da zor.. yani doktorumuzla sohbete dönüştüğü için bir topik altında bir sürü konu da geçebiliyor.., e bu da doğal oluyor aslında.. yok kızlar ben işin içinden çıkamadım 
------------- http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 22:57
Z£r£nim Yazdı:
ya zaten çoğu kişi doktora sormak için üye oluyor konuya bakma gereği duymadan soru sormaya dalıyor.bunun önüne başka şekilde geçilmeli.mesela yeni üyeye hemen konu açma hakkı verilmesin taaki kıdemli üye oluncaya kadar nasıl fikir bence iyi bir çözüm nedersiniz |
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler... Daha önce de bu önerilmişti, ama sitemizin genel amacına aykırı olduğu için kabul etmemiştik. Forumdaki uzmanlarımız istedikleri soruyu cevaplamama hakkına sahiptir ve gönüllülük esasına göre çalıştıkları için kendi müsait oldukları zamanda girerler ve sorulardan istediklerini cevaplarlar...
Kadir Bey'e de çeşitli seferlerde gelen aynı soruları boş bırakmasını, belli bir süre içinde cevaplanmamış soruların da bizim tarafımızdan silinebileceğini söyledim. Ama kendisi şu andaki şekilde devam etmeyi tercih ediyor. Önümüzdeki günlerde tekrar konuşurum...
Üyeler arasında bu tarz bir ayrım yapmamız özellikle acil durumlarda kötü sonuçlara yol açabilir.
Tabii ki ben de sizlerin rahatsız olduğu şeylerden rahatsızım. İnsanların bazen bu hizmeti kötüye kullandığını da düşünüyorum... Ama yine de aynı şekilde devam edeceğiz.
Selamlar, sevgiler...
|
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 23:05
ilal Yazdı:
belki konu başlığı açıldığında.. mesela grip,burun akıntısı v.s otomatik bir mesaj devreye grip lütfen önce arama yaptırınız dese... bu mümkünmü ki..olabilir mi acaba böyle birşey?
|
Teknik arkadaşlarımıza danışacağım ama galiba yapılamaz...
Sayfadaki soruları bir şekilde sınıflandırmak istiyorum ben de, ama bu da çok zor.
|
Mesajı Yazan: toprakipek
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 02:09
Evet ne kadar haklısınız arkadaşlar hatta ben internette araştırma yapıp zaman ayırıp düzenleyip kadir beyin sorulara verdiği cevaplar başlığı altında genel sorunları toparladım.Hatta kadir beyde teşekkür etmişti sanırım oda sevinmişti rahatlayacağı için ama eskisi gibi devam ediyor sorular .Herşeyin cevabı açık. bakıyorum okunmuşta baya ama illede özellikle sormak istiyorlar.zor geliyor mesajlar arasından okuyup çıkarmak biliyorlar nasılsa kadir bey cevap verecek ve bunu kullanıyorlar başka bir şey değil.
Ama şuda varki bazen arama motoru görevini yapmıyor ben bir çok kez şahit oldum.Aradığım şeyi bulamadım.Ya sitede yoğunluk oluyor yada konu ve mesaj o kadar çok ki doluluktan birşeyler işlemiyor.
------------- http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 08:50
Siddartha Yazdı:
ilal Yazdı:
|
Sayfadaki soruları bir şekilde sınıflandırmak istiyorum ben de, ama bu da çok zor.
|
bizde yardım edelim..herbirimiz bir konu alsın...aynı konuların linklerini mod. arkadaşlarımıza iletelim...sizde tek başlıkta toplarsınız?
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 14:12
ilal Yazdı:
Siddartha Yazdı:
ilal Yazdı:
|
|
bizde yardım edelim..herbirimiz bir konu alsın...aynı konuların linklerini mod. arkadaşlarımıza iletelim...sizde tek başlıkta toplarsınız?
|
İyi fikir böyle bişey yapılırsa ben de gönüllüyüm  Kadir beyin ve modların işini rahatlatmak adına...
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 15:32
Tabi ki, ben de varim
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 17:05
ben de varım
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 10:21
bari..domuz gribi ile igili sorulanları ve hocamızın cevaplarını tek başlık altında toplayalım..üste yapıştıralım.... ben bile sıkıldım aynı cavabı tekrar tekrar okumaktan kadir hocamız hepten bunalmıştır?
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 10:31
Belli başlı konuları sınıflandırabiliriz ve yemek sayfasındaki gibi alt forumlar açabiliriz aslında... Açılan yeni forumlara başlık açmayı yasaklarız, sadece genele başlık açılabilir. Genelde de hocamız ister cevaplar ister cevaplamaz...
Persentil, ateş, grip, aşı, vs. diye... Ama 4000 küsür mesajın taşınma işlemi modların herhalde 5-6 gününü alır. Öncelikle modlarımız bu yoğun çalışmayı kabul ediyorsa, başlıkları belirleyelim ve ben Kadir Bey'e sorayım. O da tamam derse hemen girişiriz...
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 10:36
Linkleri bulma konusunda modlarimiza yardimci olabiliriz, onlar da linki direk tasirlar...
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 11:05
Ben gündüz iş yaptığım için geceleri üstlenirim bu görevi
Çok kolay olmayacak ama onuda söyleyim,başlıklarda konu ismi geçenler rahat olur ama her başlık konuyla alakalı olmayabiliyo,örneğin;kızımın durumu,oğlum hasta,bi kaç sorum var vs...
Tabi daimi üyelerimizden destek bekliyoz   Bir konu açılır, içindeki konuyla alakalı link verilir,mesela bende arama motoru çalışmıyo  arama yapanlar için daha rahat olur..
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 11:14
walla ben geceleri desteğe hazırım...konu başlıklarına göre linkleri belirleyip size iletirim... imece usulü halledelim şu problemi:)
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 11:21
Arama motoru her zaman calismiyor. Yani ben kendi konumu bile bulamadigim oluyor.
Ama ben tek tek bakmaya bile raziyim.... 
Herkese bir konu basligi verilsin, hangi mod'a iletecegi de soylensin...
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 11:24
Elif Hansa Yazdı:
Arama motoru her zaman calismiyor. Yani ben kendi konumu bile bulamadigim oluyor.
Ama ben tek tek bakmaya bile raziyim.... 
Herkese bir konu basligi verilsin, hangi mod'a iletecegi de soylensin... |
ben arama motorunu çalıtırmaktan da vazgeçtim uzun zamandır .genelde konulara tek tek bakıyorum
|
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 12:27
taşırız tabi haluk bey yeterki sorun çözülsün .. kendi adıma yoğun tempuyo kabul ediyorum elimden geldiğince taşırım ..
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 12:29
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 12:43
Bende Yardıma Hazırım
|
Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 12:49
yapabilecegim bi$ey varsa bende varim
ama kim nerye bakacak onuda belirleseniz
ornegin ben ve zerenim ayni konuyu bildirebiliriz mod a , birbirimizden habersiz
ama ben 20 li sayfaya zeernim 30 lu sayfaya bakarsa bole bi tesadufde onlenmi$ olur
umarim anlatbildim ne demek istedigimi :)
------------- ">
http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 13:02
inledim inledim bu konu için.. sonunda çözülüyor. ben de aslında bu talep ettim çok önceden ama geç olsun güç olmasın,yeter ki çözülsün. planı programı yapın ben de katılırım elimden geldiğince yardım ederim..
bir topik içinde değişik konular da var. mesela birisi hem öksürük hem tuvalet eğitimi falan soruyor.onları da karma konular falan diye bir yerde toplayabiliriz belki
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 13:17
bende işyerinde fırsat buldukça konuları toparlarım 
------------- Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 13:26
Bende yaparım tabi 
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 13:47
bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
------------- http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 17:20
Bu kadar yardımcı varken ben de tabi severek yaparım bu işi
|
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 19:04
mod arkadaşlara elimden geldiğince bende yardım etmeye çalışırım
|
Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2009 Saat 22:00
inanın çok değil daha 4-5 gün önce böyle bi şey aklımdan geçmişti...İlaaaal benden çok yaşayacaksın..........zaten bi sıkıntım olsun ya da olmasın kadir bey in sayfalarını arada sırada tarıyorum....elimden geleni yapmaya ben de hazırım...verin bize ödevimizi...
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 02:00
arkadaslar konuları toparlıyomusunuz bır bılgım yok ama ben kadır beyın syf.gunde bır ıkı kez aynı problemı yasayan ama dedıgınız gıbı ıllakıde bıde ben sorayım mantıgından sıkıldım. o kadar cok syf.olmuskı bugun sınuzıtı arattım.belkı 5 dk.ancak sonuc bulabıldım yazık yahu bızede kadır beye de
------------- Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 02:07
lınk kopyalamayı bılmıyorum ama syf.4 e kadar tam 5 tane h1n1 sorusu var hepsının ıcerıgı aynı sayılır......lutfen cözum yoksa kadır beyıde yakında göremıcez.eger bu ısrarlı yogunluk devam ederse....
------------- Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 09:23
kadir beyde mesajlarının bazılarında yazmış.
Hastalarım ve biriken birsürü mesaj var yetişmekte zorlanıyo ama bizleri de kırmıyor çok iyi niyetli biri nolur zorlamayalım kendisini...
Bu sabah bikaç konu gördüm defalarca cevaplandı aynıları eskileri okumuyolar...
En basitinden hamilelikte emzirme bunu defalarca cevapladı kadir hocam. Grip hakkında ateş hakkında birsürü şey...
Şuan konuları daha toplamaya başlamadık ama en kısa sürede hauk beye tekrar iletiriz demet 
|
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 13:40
sibelciğim yapmak isteyen insanlar yapıyolar malesefki anlamıyorlar...nasıl çözücez bu sorunu bende bilmiyorum...
|
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 18:04
tesekkurler arkadaslar dıkkate aldıgınız ıcın..
|
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 18:16
Bölümler açılmış, yardım lazımsa yardım edebilirim.
|
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 18:31
BÖLÜMLER hayırlı olsun...yardıma hazırız
|
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 19:00
çok sağolun kızlarr ..şu aşamada yardım edebilcek bişey görünmüyo olursa mutlaka yardımınızı isteyeceğiz
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 22:08
bölumlerı duzenleyen arkadaslar tesekkurler hepınıze.emegınıze saglık cok ıyı olmus böyle...
|
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 22:09
aaa harikaaa... ne ara başladınız hani hep beraber yapacaktık.. neyse bundan sonra ihtiyaç duyarsanız ben de varım biliyorsunuz dimiii  
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 09:47
Aslında isteyenler yardımda bulunabilir...
İçeriği boş olan mesajları belirleyip modlarımıza yazarsanız onları siler ve gereksiz kalabalığı azaltmış oluruz.
Örneğin, sorulan bazı sorulara Kadir Hoca, "bu soruyu daha önce cevapladım" diye cevap veriyor. O başlıkları kalmasına gerek yok...
Bir hafta içinde derli toplu hale gelir tahmin ediyorum...
|
Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 10:11
teşekkürler arkadaşlar
------------- ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 11:00
Bunun yanında yardım etmek isteyen arkadaşlar, taşınan mesajların sağlamasını yapabilirler. Hatalı taşınmış olanları, içeriği gereksiz olanları bize bildirebilirler... Böylece çok iyi bir arşivimiz olmuş olur...
|
Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 11:04
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 21:36
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 22:29
Kızlar biz taşımaya en sondan başladık, doktorumuza zor olmasın diye (soruları ayrı ayrı başlıklarda takip etmemesi için) yine sorular aynı şekilde sorulacak, bizde bir hafta sonra hangi bölüme aitse taşıyacağız, taşınma işimiz henüz bitmedi, hemen de biteceğe benzemiyor  
Haluk Bey'in demiş olduğu Kadir Bey'in soruları, eski maillere bakın tarzında verdiği cevapları bize bildirmeniz, birde yeni açtığımız başlıklarda, bir hatamız var mı, onlara bakmanızdı, çünkü başlıkları bir kaç kere falan değiştirdik, bazen forum kilitlendi vs. arada yanlış taşıdığımız topikler olmuş olabilir 
Gamze senin yazdığın topiklere henüz gelmedik  Haluk Bey yenileri en sona bırakmamızı söyledi, daha 180. sayfalarda falanız  
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 22:32
hımmm tmm..
benim yaptıklarım yeni açılan alt forumlardan...
yapmayayım mı?anlayamadım fatoşçum
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 22:37
Gamze Yazdı:
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19396&title=onenli - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19396&title=onenli
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19397&title=tuvalet-egitimi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19397&title=tuvalet-egitimi |
Meryem bak işte bu topikler gibi, teşekkürler Gamze bu topikleri sileceğiz ama şimdilik biraz örnek olarak kalsın
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 22:48
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 00:05
bize belli sayfaların sorumluluğunu verseniz..
mesela
150-160 Burcu
160-170 meryem gibi..
o sayfaları gruplandırsak.. mevcut başlıkların adıyla linkleri buraya eklesek.. nasıl olur..
kararsız kaldığımız konular olursa diğer diye başlık altında koyarız linkleri isz icabına bakarsınız.. daha çok yardımımız dokunmuş olmaz mı 
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 09:10
Fatoşcum, ben de yardımcı olmak isterim gece kaçıncı sayfaya kadar gelindi bilmiyorum, Burcunun dediği gibi sayfa sorumluluğu verilirse ödevimi yaparım
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 09:19
biz arka sayfalardan basladik topic isimlerine göre yerlestiriyoz bazilarini yerlestirmedik daha cunku basliklar acilcak en basdakilere dokunmuyoz biz cok eskileri yapiyoz su an
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 09:27
eskilere baktım da yardım eden arkadaşlar, size nereye kadar yardım etti bulamadım  110-120 sayfalar arasını yapmadılarsa, ben üstleneyim mi? 
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 12:36
Nesibe gönderdiklerini hallettim, sağ ol
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 13:25
gamze ben tasiyom tesekkurler

-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 13:43
Yukarıdakileri taşıdım
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 14:06
teşekkürler nesibe,harikasın
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 14:12
tamamdır
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 14:50
Nesibe ve Gamze. Hallettim kızlar, teşekkürler
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 15:00
tamamdir gamze
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:12
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17682&title=dis - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17682&title=dis
bu konu uyku topiğinde ...diş topiğine taşıyabilir misiniz?
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:14
cilt ve ilac tamam nesibeeeeeee
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:15
meryem Yazdı:
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17682&title=dis - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17682&title=dis
bu konu uyku topiğinde ...diş topiğine taşıyabilir misiniz? |
tamamdirrrrrrr
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:16
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10900&title=inek-sutu-alerjisi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10900&title=inek-sutu-alerjisi
bu konu da uyku bölümünde ...alerji topiğine taşıyabilir misiniz?
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:17
meryem Yazdı:
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10900&title=inek-sutu-alerjisi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10900&title=inek-sutu-alerjisi
bu konu da uyku bölümünde ...alerji topiğine taşıyabilir misiniz? | hallettim
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:18
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14248&title=ek-besin-kaka-iliskisi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14248&title=ek-besin-kaka-iliskisi
bu konu aşı topiğinde sanırım beslenme topiğinde olaması gerekiyor
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:20
meryem Yazdı:
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14248&title=ek-besin-kaka-iliskisi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14248&title=ek-besin-kaka-iliskisi
bu konu aşı topiğinde sanırım beslenme topiğinde olaması gerekiyor | buda tamam..
nesibe Gamze abla Meryem teşekkürler desteğinize 
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:21
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11715&title=ek-besinler - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11715&title=ek-besinler
bu da beslenme topiğine doğruuu yürüsün
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:23
yürüdü
bundan sonra gönderdiğin linkleri taşıdıktan sonra silicem meryemcim..
Nesibeninkileri daha yapamadım,yoğunlaşıor ekran gidiyor,yaptıkça onlarıda sileriz burdan,kalabalık olmasın 
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:23
hilal Yazdı:
buda tamam..
nesibe Gamze abla Meryem teşekkürler desteğinize  |
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:26
tamam nesibe bitmediye meryem gamze tesekkurler canim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:30
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12888&title=oksuruk - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12888&title=oksuruk
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12911&title=oksuruk - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12911&title=oksuruk
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12423&title=ah-oksuruk - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12423&title=ah-oksuruk
bunlar da ateş topiğindeymiş kaçaklaaaarrr...tutun kulaklarından doğru ööksürük topiğine atınn muhafızlar http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12735&title=geniz-akintisi-ve-oksuruk - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12735&title=geniz-akintisi-ve-oksuruk
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:33
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11816&title=oksuruk-ve-kusma - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11816&title=oksuruk-ve-kusma
bu çok komik bakın bi hele görmemiştim silinecek sanırım
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:34
tamam budaaaaaaaaaa:)
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 16:34
EVET SILINDI
meryem Yazdı:
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11816&title=oksuruk-ve-kusma - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11816&title=oksuruk-ve-kusma
bu çok komik bakın bi hele görmemiştim silinecek sanırım |
-------------
|
|