Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kahverengi kusmak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63092
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 00:47

Konu: Kahverengi kusmak
Mesajı Yazan: Neslinaz
Konu: Kahverengi kusmak
Mesaj Tarihi: 27 May 2019 Saat 16:36
Merhaba hocam nasılsınız iyisinizdir umarım
Sayın hocam bir senedir içimde yoğun şüphe var oğlum geçen sene 6.5 yaşındayken üsye olmuştu devlet hastanesi coldaway şurup ve antibiyotik vermişti ozaman sabah kahvaltıda yumurta ıhlamur çok az yedi. Coldaway ve antibiyotik ilacını verdim yarım saat sonra öğretmeni aradı kustu diye okula gittim çok fazla ve kahverengi kusmustu. Kusmugunda yemekle alakalı hiç bir şey yoktu öğretmeni çikolata mı yedi dedi ama yememişti. burnundanda kırmızı kan gelmişti yüzü sapsariydi özele götürdük anlamadı. Devlete götürdük ilk önce burundan hortum saldılar mide sivisina bakmak için sıvı da nokta kadar kan var dendi tahliller yapıldı kana baktılar bişey çıkmadı ultrason la baktılar bişey yok dendi ogece yattı hastanede burnundan mideye hortum vardı endoskopi doktoru yoktu iki gün sonra endoskopi uzmana götürdük burnundan geldiyse mide kanaması değil dedi  karnı midesi agrirsa getir dediler o günden sonra hiçbir şikayet olmadı kakasi da normaldi ihmal olmasın hocam bu çocuk mide kanaması mi geçirdi yoksa  ya bi gün pat diye midesi kanarsa endoskopi yaptıralım mı içim içimi yiyor hocam endoskopi doktoru na gitmek randevu almak acayip zor çok sinirli bi doktor du bişey yok dedi burundan da gelmiş dedi 2017 Kasım ayında olmuştu karın ağrısı olmuş sonra kusmuş okulda lütfen hocam siz anlarsınız maillere baktım aynı durumu göremedim.Bu arada çocuk doktorlarına çok sordum bişey demediler. Allah razı olsun saygılarımı sunarım 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2019 Saat 18:45
Yapilanlarin, TAMAMI sahtekarlik!!!  O sekilde "Mide kanamasi" olsa cougun genel durumu asiri bozuk olur
 ve hastanelik olurdu..
Bunlar ya cok CAHIL, ya da bildigin SAHTEKAR!! 
Endoskopi doktoru, "sinirli" olmakta hakli..  Allahin gunu bunun gibi SALAK doktorlarla ugrasiyor..
Bildigin "burun kanamasi"...  
Meslek hayatim boyunca, Poliklinik hastalarinda; "Mide kanamasi" gormedim.. Gorduklerimin TAMAMI, 
zaten baska sebeplerle hastaneye yatmis, AGIR DURUMDA olan hastalardi..  
Turkiye'deki cocuk doktorlari, aynen Trafik polisi gibi is gorurlar.. Devamli hastalari baslarindan savmak 
icin, oraya-buraya sevk ederler.. 

Mesajı Yazan: Neslinaz
Mesaj Tarihi: 27 May 2019 Saat 22:08
Teşekkür ederim hocam icim. Rahatladi Allah razı olsun duaciyim. Cok size her ne dileginiz varsa inşallah kabul olsun hep. Duaciyiz size

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat