gece çiş için uyandıramama
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23284
Tarih: 15 Haz 2025 Saat 01:59
Konu: gece çiş için uyandıramama
Mesajı Yazan: acura
Konu: gece çiş için uyandıramama
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2010 Saat 04:01
İyi günler Özlem Hanım kızım şuan 31 aylık. 1 şubatta ben yarıyıl tatilindeyken wc eğitimine başladım. ilk iki gün sinirlendim ama sonra hatamı anladım bir haftada çişini öğrendi. sonra okul başlayınca babaannesi bakmaya başlayınca düzen baya bozuldu çünkü kızıyordu. neyse ben hamile olduğum için 15 martta doğum iznine ayrılınca gündüzler tamamen düzeldi aynı gün gece bez bağlamayıda bıraktım ancak gündüz hiçbir sorun yaşamamamıza rağmen bezi bıraktığımdan beri her gece altına kaçırıyor. uyandırmak için ne yaparsam yapayım uyandıramıyorum. çişin varmı diye soruyorum ya yok diyor, ya önce var diyor wcye gidelim deyince yok diyor, yada hiç cevap vermiyor. şu ana kadar sadece bir kere uyandırabilmiştim ondada yapmadı ve uyandıktan tam 1,5 saat sonra tekrar uykuya dalabilmişti. şimdi ben ne yapayım? ona kızmamak için elimden geleni yapıyorum ama artık doğuma 1 ay kaldı ve psikolojim bozulmaya başladı. yardımınızı bekliyorum. sevgiler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2010 Saat 16:37
aslında zor bir dönemd eeğitime başlamışsınız. ancak başladığınız işi yarım bırakmayın, bebek doğduktan sonra gerilemeler olabilir. tam uyanmasa da tuvalete gidin, suyu açrak yaptırmaya çalışın ve gece yatmadan önceki 2 saattte bir şey vermeyin
------------- özlem
|
|