Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak kanaması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28515
Tarih: 01 May 2025 Saat 18:09

Konu: kulak kanaması
Mesajı Yazan: selege
Konu: kulak kanaması
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2011 Saat 11:34
 merhaba dr bey kzım 1 haftadır bogaz enfeksiyonu,burun tıkanıklığı ve  yüksek ateş geçiriyordu, sürekli agladı dr kulagıda enfeksiyon olmuş dedi antibiyotik kullanıyoruz,burnu tıkalıydı sizin tavsiyeniz üzerine dün ortiven damla damlattım gece kulagı kanamış,kanaması normalmi neler yapmak lazım saygılar.. bu arada dr bey kızım 11 aylık

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2011 Saat 14:06
Orta kulakta biriken sıvı aşırı biriktiğinde kulak zarı çok gerginleşir ve incelir, bir zayıf noktadan zar delinir ve içerdeki tazyikli sıvı dışarı akar, bunun sonucunda zardaki gerginlikte söndüğü için, delik kendi kendine kapanır. 3 gün Ortivine devam edin, sonrada serum fiz kullanın.. Ateşi oldu ise Aug..in 400 2x1 ölçek verin.

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2011 Saat 14:16

Dr bey çok teşekkür ederim  alfoxil 8 saatte bir yarım ölçek kullanıyıroz,ateşi ara ara çıkıyor,peki hocam banyo yapabilirmi kulagına su kaçarmı şimdi ve kbb drnun görmesine gerek varmı?

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2011 Saat 16:01
Alfoxil de aynı işi görür.. Banyo yapabilir, kulağa su kaçması ile kulak iltihabı olmuyor.

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2011 Saat 16:27
teşekkürler hocam o degerli vaktinizi ayırdıgınız için sizi tanımak ne güzel sizi tanımamış olsaydım kızıma bu hastalık sürecinde bir sürü grip ve öksürük şurubu verecektim,tanımadan önce çok verdim vicdanım sızlıyor ama sayenizde bundan sonra bilinçli anne olcam bu arada hocam facebookta sizin hayran fanınız var  bilginiz varmı?

Mesaj Tarihi: 02 Şub 2011 Saat 10:55

Facebook la daha ziyade kızım ilgileniyor, bir sorarım.. Benim vaktim olmuyor... Birde Facebook işine girersem, battım ben...

Mesaj Tarihi: 02 Şub 2011 Saat 11:17
 Smile haklısınız hocam  burada vaktinizi ayırdıgınız için çok teşekkür ederim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat