Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusturan oksuruk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=58585
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 07:04

Konu: kusturan oksuruk
Mesajı Yazan: Esgh09
Konu: kusturan oksuruk
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2017 Saat 11:45
Iyi gunler Kadir bey. 
26 aylik olan oglum iki gundur oksuruyor. 2 gun once soguk havaya maruz kaldiktan sonra burun akintisiyla basladi fakat bu gece iyice siddetlendi 4 kere kustu surekli oksuruyo ve gece uyutmadi ne yaptiysam hafiflemedi oksuruk burnunu actim balli limon yaptim kustu ve soguk soguk terliyor. Sabaha karsi biraz uyudu. Uyandigindan beri oksuruk ardi ardina takati kalmadi. Birsey yemiyor. Dilinin uzerinde pas lekesi görüyorum agiz kokusuda var ama ates yok. Antibiyotik gerekli olur mu?  Cok sik hastalanan bir cocouk ilac vermek yerine dogal yollarla iyilestirmek istiyorum. Esimle tartisiyoruz ilac vermiyorum diye. Icim gidiyor oksurup uyuyamayinca. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Esgh09
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2017 Saat 16:56
Ogle vaktinde acile goturdum. Doktor gribal enfeksiyona bagli geniz akintisi dedi. Peditus yazdi. Burnunu serum fizyolojikle acik tutun dedi. Eve geldikten sonra uyudu. Uykudayken ates eklendi
Simdi olctum 39 derece halsiz ve oksurugu devam ediyor. Antibiyotik icin ne dersiniz?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2017 Saat 22:10
Eski maileri okuyun. Ne zaman Antibiyotik kullanilacagini 10 seneden beri anlatiyorum... 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat