düşme
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46213
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 02:33
Konu: düşme
Mesajı Yazan: pozitif84
Konu: düşme
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2014 Saat 22:31
merhabalar hocam. 15 aylık kızım 10 gün önce kalorifer peteğinin üzerinden düştü ve düşerken başını peteğin üzerindeki mermere çarptı. 10 gündür sol kaşının üzeri şiş ve fotoğrafta görüldüğü gibi içe batık bir yer var. ben şiş geçtikçe geçer diye tahmin ettim ama geçmedi. siz ev tipi düşmelerde bir şey olmaz dediğiniz için doktora da gitmedim. bu içeri batık olan kısım kalıcı mı acaba hiç geçmeyecek mi? sizce ne yapmalıyız? 
------------- Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 03:38
" siz ev tipi düşmelerde bir şey olmaz dediğiniz "
Bu soz; "beyin hadiseleri" icin soylenmistir.
Ciltteki izler, carpmanin siddetine ve yayginlik derecesine gore degisir. Evet, hafif bir cukurcuk var, su anda bir sey yapilamaz, ilerde kendiliginden duzelir.
|
Mesajı Yazan: pozitif84
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 09:04
Çok sağolun hocam. Biz buz koymayı denedik ama çok koydurtmadı. Ne kadar sürede geçer bu çukurcuk? Anladığım kadarıyla hasar ciltte oluştu, kemikte birşey yok değil mi? Açıkçası ben tomografi çekmeye kalkarlar diye gitmek istemedim hastahaneye..
------------- Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 22:01
Dogru, Turkiye; "abisi, kardesinin kafasina erik atti diye" Tomografi cekenlerin ulkesidir.
Hicbir sey yapmaniza gerek yok, (Bir daha olursa)soguk tatbik edemediginizde; varsa; "Yagli hamur" yoksa, "Cignenmis ekmek ici" baglayin.
|
|