İyi günler doktor bey, oğlum 5 ocakta bir yaşına girdi, bugün düzelir yarın düzelir diye diye bir sene geçti, uykusuzluktan perişanız, gece saat başı uyanıyor iki saat uyusa seviniyorum, yarım saatte bir uyandığı da oluyor.
Beşiğini değiştirdim, yer yatağı da yaptım yanımda da yatırdım, ortam sıcaklığına da dikkat ediyorum, ince pijama da giyse uyurken ve emerken aşırı terliyor, her uyandığında emzirip geri yatırıyordum,açlıktan diye düşünüyordum ama artık ek gıda yiyor son iki aydır, uyumadan önce gece maması, bazen muhallebi, çoğu zaman çorba veriyorum, açlıktan uyanmıyor diye gece kalkınca artık direk sallıyorum ama emmeden geri uyuduğu için daha çabuk uyanıyor.
Gündüz uykusuda çok değil en uzunu bir saat yeni doğduğundan beri böyle, ilk çocuğumda böyleydi, siz bazıları yumurtadan böyle çıkıyor yapacak bir şey yok demiştiniz.
Sipraktin aldık ama kullanmaya cesaret edemedim, eşim tek böbrekli ilaç zarar verirse dedi bende başlayamadım.
Kullanmakta bir sakınca olur mu, birde zaten çok hırçın bir bebek, bazılarında ters tepiyor demiştiniz.
Kullanabilirsek 2x yarım ölçek mi vericem?
------------- http://lilypie.com">
http://lilypie.com">
|