!KORKUYORUM!!!
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum
Forum Tanımlaması: (Doğum hakkında herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9211
Tarih: 07 May 2025 Saat 01:29
Konu: !KORKUYORUM!!!
Mesajı Yazan: meral_87
Konu: !KORKUYORUM!!!
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2008 Saat 23:38
İlk çocuğumu 32haftalık ve2kg normal erken bir doğurdum.ilkinde pek fazla anlamadan acemi cesaretiyle doğurdum (öyle derler)Şuan çok korkuyorum sezaryanı bile düşünüyorum.ya neyapsam epidoral doğumdan bilginiz varmı?ben biraz araştırdım ama yinede içimdeki fırtınayı hissedebilirsiniz sanırım ya aslında üzülüyorum bile çünkü evde şuan 17aylık ben doğuma giderken 22 aylık olucak bir kızım var.Neyapsam evdemi doğursam 
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: öznur35
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2008 Saat 23:57
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 00:00
canım madem ilkini normal yapmışın bunuda bi sorun yoksa normal yap bence,inş. hiç sıkıntısız güzel bi doğum geçirirsin
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 00:04
slm canim allah kolaylik versin tabi kolay deyil
ama bence evde dogum hic güzel bi cözüm deyil sonucta kizinda ne oldunu anlamicak sadece korkacaktir... benim de 2 cocugum var kizim 2yasini 4ay gecmisti dogum yaptigimda ve norm. dogum yaptim .. benden sana bi tavsiye herkesin dogumu farkli ben son anima kadar kendime söyle dedim -her güzel seyin bi bedeli vardir- ben bebegimi kucagima aldigim anda herseyi unuttum coook zor bi dogum oldu bunu da itiraf edeyim  
hersey diledigin gibi olsun ve en güzel sekilde saglikla
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 09:33
bende bir abla olarak şunu söyleyeyim sana normal doğum her zaman daha iyi ve bana inan 2. çocuk çoooook daha kolay oluyor allah tamamına erdirsin korkma birtanem
|
Mesajı Yazan: bilgeakgun
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 10:05
Derya içimi rahatlattın,bende normal doğum yapmıştım,ikincisinide normal istiyorum ama düşüncesi bile beni korkutuyor
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 12:18
epidural normal doğum yapmanı tavsiye ederim çok rahat oluyor ilk doğumum o şekilde oldu
|
Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 12:20
canım benim allah bir avazda kurtarsın inşallah,korkma sakın
|
Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 13:20
canım hiç korkma en güzeli ve sağlıklısı normal doğum. keşke ben de normal doğum yapabilseydim ama olmadı
|
Mesajı Yazan: snyozt
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 14:46
ben 2 dogumumu da sezeryanla yaptım bende cok korktugum icin normal dogum yapamadım sezeryana aldılar. 2. sinde de korkmustum. neler yasayacagımı bildigim icin . inan sezeryanın acısı cok kotu onu dogumdan sonra cekiyorsun ve en az 2 hafta kendine gelemiyorsun. benim cocuklarımın arasında 20 ay var. bende 2. dogumumda normalde 2gun kalmam gerekiyordu hastanede ama oglum evde o ne yapar ne yer ne icer dusunmekten 1 gun kaldım ve cıktım kendi istegimle. annem vardı yanında ama gene de ilk ayrı kalısımız oldugu icin cok tuhaf olmustum...
|
Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 14:56
22 günmü kalman gerekiyoduu 
------------- http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/
|
Mesajı Yazan: _alev_
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 15:08
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 15:48
canım yaa hiç korkma walla baştan böyle korkarsanız sonlarda nasıl olcaksınız ben korkuyu hiç getirmedim aklıma hem daha önce yaşamadığım bişey için niy korkayım diyordum korkuyormusun diye soranlara sonuçta hiç başına gelmemiş nasıl bişey olduğunu bilmiyosun ama yinede korkuyu at kafandan derim.
------------- http://ticker.7910.org/eng">
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 16:03
Hiç korkmayın arkadaşlar anne olamayanları düşünün.Aslında ilk bebekte anlamıyosun ama ikincide nasıl olur onu bilmiyom  Ben korkmamıştım sezeryan olmam gerekiyodu o gün dışarda beni görenler ''aaa sen daha doğurmadınmı''diyolardı bende ''1 saat sonra doğurcam''diyodum  hep okudum hiç korku gelmedi aklıma,hatta heyecanlanmıyomusun demişti bi müşterimiz valla yok dedim  zaten çevreme baktım herkes aynı şekilde dünyaya gelmiş,kimi zor kimi kolay,ama sonuçta bütün insanlar bi şekilde doğmuş,doğurmuş benmi doğuramayacam dedim  bide benim başımda bi çoğunuz gibi annemde yoktu 
|
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 16:05
öznur35 Yazdı:
canım yaa hiç korkma walla baştan böyle korkarsanız sonlarda nasıl olcaksınız ben korkuyu hiç getirmedim aklıma hem daha önce yaşamadığım bişey için niy korkayım diyordum korkuyormusun diye soranlara sonuçta hiç başına gelmemiş nasıl bişey olduğunu bilmiyosun ama yinede korkuyu at kafandan derim. | oznur35 çok tesekkür ederim nasihatlerin içinn ;) çok sağoll
------------- canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
|
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 16:06
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 16:15
emine Yazdı:
 |
ne gülüyon kız sen çatır çatır doğurmadın mı
------------- http://ticker.7910.org/eng">
|
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 16:20
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 16:22
_alev_ Yazdı:
öznur35 Yazdı:
canım yaa hiç korkma walla baştan böyle korkarsanız sonlarda nasıl olcaksınız ben korkuyu hiç getirmedim aklıma hem daha önce yaşamadığım bişey için niy korkayım diyordum korkuyormusun diye soranlara sonuçta hiç başına gelmemiş nasıl bişey olduğunu bilmiyosun ama yinede korkuyu at kafandan derim. | oznur35 çok tesekkür ederim nasihatlerin içinn ;) çok sağoll |
bence de sakın korkarak gitmeyin doguma. sezeryani da kurtulusmus gibi dusunmeyin ben normal olsun cok isterdim dogumdan o kadar sancıdan sonra bebegimi kucagıma almak ama sezeryanda nerdeyse en son sen goruyorsun....
|
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 16:32
Mesajı Yazan: zeyno18
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 21:18
emine Yazdı:
Hiç korkmayın arkadaşlar anne olamayanları düşünün.Aslında ilk bebekte anlamıyosun ama ikincide nasıl olur onu bilmiyom  Ben korkmamıştım sezeryan olmam gerekiyodu o gün dışarda beni görenler ''aaa sen daha doğurmadınmı''diyolardı bende ''1 saat sonra doğurcam''diyodum  hep okudum hiç korku gelmedi aklıma,hatta heyecanlanmıyomusun demişti bi müşterimiz valla yok dedim  zaten çevreme baktım herkes aynı şekilde dünyaya gelmiş,kimi zor kimi kolay,ama sonuçta bütün insanlar bi şekilde doğmuş,doğurmuş benmi doğuramayacam dedim  bide benim başımda bi çoğunuz gibi annemde yoktu  |
eminenin dediklerine harfiyen katıldığım için alıntı yaptım  bende asla korkmadım ki ben aslında acayip korkak bir insanımdır  ama bebeğim söz konusu oluca hiç korkmadım öyle veya böyle çıkacaktı içimden kimin kalmıştı ki hep A llah hayırlısını nasip etsin dedim hep dua ettim hep bazen kötü şeyler duyardım milletin ağzı torba değil ki büzesin aaa flanca doğum yaparken bilmemne olmuş  Allahım benim hakkımdada hayırlısını nasip e dedim söylenenleri kulakardı ettim ben malesef son anda szeryana alındım yani hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan  sana tavsiyem normalin eline su bile dökemez  çabuk iyileşemiyosun bir ohalde küçük yeni doğmuş bebeğinemi daha 20 aylık olan bebeğinemi bakıvaksın
------------- Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
|
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 21:27
zeyno18 Yazdı:
emine Yazdı:
Hiç korkmayın arkadaşlar anne olamayanları düşünün.Aslında ilk bebekte anlamıyosun ama ikincide nasıl olur onu bilmiyom  Ben korkmamıştım sezeryan olmam gerekiyodu o gün dışarda beni görenler ''aaa sen daha doğurmadınmı''diyolardı bende ''1 saat sonra doğurcam''diyodum  hep okudum hiç korku gelmedi aklıma,hatta heyecanlanmıyomusun demişti bi müşterimiz valla yok dedim  zaten çevreme baktım herkes aynı şekilde dünyaya gelmiş,kimi zor kimi kolay,ama sonuçta bütün insanlar bi şekilde doğmuş,doğurmuş benmi doğuramayacam dedim  bide benim başımda bi çoğunuz gibi annemde yoktu  |
eminenin dediklerine harfiyen katıldığım için alıntı yaptım  bende asla korkmadım ki ben aslında acayip korkak bir insanımdır  ama bebeğim söz konusu oluca hiç korkmadım öyle veya böyle çıkacaktı içimden kimin kalmıştı ki hep A llah hayırlısını nasip etsin dedim hep dua ettim hep bazen kötü şeyler duyardım milletin ağzı torba değil ki büzesin aaa flanca doğum yaparken bilmemne olmuş  Allahım benim hakkımdada hayırlısını nasip e dedim söylenenleri kulakardı ettim ben malesef son anda szeryana alındım yani hem normal doğum sancısını çektim hem sezeryan  sana tavsiyem normalin eline su bile dökemez  çabuk iyileşemiyosun bir ohalde küçük yeni doğmuş bebeğinemi daha 20 aylık olan bebeğinemi bakıcaksın
|
|
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 21:31
Ben hiç korkmadım ama drum ilk doğumdan bahsettiğinde biraz heyecan yaptım sanırsam dr hissetti ''ne o korktunmu'' dedi Bende ''korkuyom ne yapcaz şimdi''diye takıldım,dr ''valla bu bebek burdan bi şekilde çıkacak öyle yada böyle''dedi geri dönüşün yok
|
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 21:34
emine Yazdı:
Ben hiç korkmadım ama drum ilk doğumdan bahsettiğinde biraz heyecan yaptım sanırsam dr hissetti ''ne o korktunmu'' dedi Bende ''korkuyom ne yapcaz şimdi''diye takıldım,dr ''valla bu bebek burdan bi şekilde çıkacak öyle yada böyle''dedi geri dönüşün yok | ssenin durumda hem komik,hem zormuş be canım..
|
Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 13:14
Canım ilk doğmunu normal doğurmuşsun ikincisi daha kolay olur ben etrafımdan ikinciyi daha kolay doğurduklarını duydum hep. Hatta rahmetli annem beni o kadar kolay doğurmuş ki hiç sancı çekmediğini söylerdi. En yakın doğum yapan benim canım epidural sezaryan oldum. Sancı felan yok yani bir anda elime bebeğimi verdiler. Benim acıya tahammülüm biraz fazladır sezaryandan sonrada bir ağrı duymadım hiç ya yapılan iğneler çok etkiliydi bilmiyorum. Ama iğne yapmadıkları zamanda yine ağrım olmadı. Ameliyat yerimi hissetmiyorum halen çok can sıkıcı bir durum bence. Şu anda herşeye dikkat ediyorum. Normal doğum olsaydı böyle olmazdı. Ama benim tercihim olsaydı kesinlikle normal doğum yapardım. Bence sakın sezeryanı deneme hayatım.
|
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 20:33
NazNiran Yazdı:
Canım ilk doğmunu normal doğurmuşsun ikincisi daha kolay olur ben etrafımdan ikinciyi daha kolay doğurduklarını duydum hep. Hatta rahmetli annem beni o kadar kolay doğurmuş ki hiç sancı çekmediğini söylerdi. En yakın doğum yapan benim canım epidural sezaryan oldum. Sancı felan yok yani bir anda elime bebeğimi verdiler. Benim acıya tahammülüm biraz fazladır sezaryandan sonrada bir ağrı duymadım hiç ya yapılan iğneler çok etkiliydi bilmiyorum. Ama iğne yapmadıkları zamanda yine ağrım olmadı. Ameliyat yerimi hissetmiyorum halen çok can sıkıcı bir durum bence. Şu anda herşeye dikkat ediyorum. Normal doğum olsaydı böyle olmazdı. Ama benim tercihim olsaydı kesinlikle normal doğum yapardım. Bence sakın sezeryanı deneme hayatım. |
|
Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2008 Saat 08:18
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2008 Saat 13:26
sezeryanı bilmiyorum ama bir ameliyat geçirdim...sadece ameliyat öncesinde beklerken stres oluyor insan...ameliyathanaeye alınınca zaten o hazırlık içinde ne olduğunu anlamıyorsun...bana ''birazdan uykun gelecek '' dediler..demeye kalmadan uyku yavaş yavaş geldi ve uyumuşum.....uyandığımda çoktan bitmişti narkozu atmaya çalışıyordum.....işte o kısmı biraz zor..ama en fazla bir iki saat sıkıntı çekiyor insan...ameliyat yerininde biraz sıkıntısı oluyor..hareketi kısıtlanıyor insanın..ama bir iki gün içinde herşey normale dönmeye başlıyor....
sanırım sezeryanda böyledir...en azından ben öyle umut ediyorum
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2008 Saat 13:48
İnş. canım en hayırlısı neyse o olur inş. :)
|
Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2008 Saat 21:20
Bende bu konuda muzdarip olanlardan biriyim galiba. Kizim normal oldu ama cok zor oldu. Normal olmasina ragmen hala normalden korkuyorum. O zamanda cok korkuyordum bir arkadas yazmis acemi cesareti diye. :) Benimki de oyle oldu. Dikisli oldu ayrica. Nasil olsa diye dusunmeye basladim ve zamanim da fazla kalmadi acikcasi.
Siz ne dersiniz?
|
Mesajı Yazan: Hercai75
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 14:22
Bende normal dogum yapin mümkünse derim. Hicbir engel yokken neden sezeryan? Benim iki oglumda normal dogum oldu. Bende hic korkmadim, aksine cok sevincli ve heyecanli girdim doguma. Ikinci dogum daha kolay oluyor. Ben 2 saatte dogurdum ikinciyi. Benimde dogum esnasinda kesme oldu, ama o dikisler sezeryan dikislerinden daha kolay atlatiliyor. Ben sezeryan olmadim ama cevremde olanlardan sonradan dikislerin acidigini duydum.
Bu epidural belden yapilan igne degilmi? Ilk oglumda bende yaptirdim, biraz sancilari hafifletiyor, ama yine normal dogum yapiyorsun. Eger hic dayanamazsaniz onu yaptirirsiniz. Ama normal dogum en iyisi bence. O sancilari insan seve seve cekiyo, sonradan mükafatiniz cok güzel oluyor cünki.
http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 14:39
canım ilkini normal doğum yaptığına göre ikinci doğumu daha kolay yaparsın.bence korkmana gerek yok.allah kolay doğumlar versin
------------- [
|
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 19:12
sağ olun arkadaşlar insanı cesaretlendiyorsunuz. ama doğumum aklıma gelince cesaret diye bir şey hatırlamıyorum .şuan çevremde okadar çok hamile varki mesela sadece binada 2tane birisi bugün doğurdu.diğeride bu ayın sonu rabbim tüm hamilelere yardım etsin
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2008 Saat 01:49
ya meral niye korkuyosun ala alaaa ilkini nasıl doğurdun hemde sen hem zayıf bebek zor olur derlerdi bak ah demenle çıktı gitti normal yap bana sorarsan hem daha çabuk ayaklanır ve şevvale rahat bakarsın kimsenin eline bakmazsın
kim doğurdu üst kazımın karısımı 
ay bunların apt çok komikti ben memelekete gittiğimde en üst katta karnı burnunda biri balkonda onun bi altıda ole ve onun bi altıda meral hepsini balkonda ole görünce çok gülmüştüm 
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2008 Saat 11:59
meral_87 Yazdı:
sağ olun arkadaşlar insanı cesaretlendiyorsunuz. ama doğumum aklıma gelince cesaret diye bir şey hatırlamıyorum .şuan çevremde okadar çok hamile varki mesela sadece binada 2tane birisi bugün doğurdu.diğeride bu ayın sonu rabbim tüm hamilelere yardım etsin | aaamin  
|
Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2008 Saat 10:06
allah hayırlı doğumlar naip etsin...
------------- http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)
|
Mesajı Yazan: aysegulce
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2008 Saat 17:49
Allah tüm doğum yapacaklara kolaylık versin... Korkmayın arkadaşlar kucağınıza alıp koklayacağınız anı düşünün.. İnsana güç kuvvet geliyor o anda...
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2008 Saat 17:53
tabi sana göre hava hoş sezaryanla işi bitirdin Allahım ifakat'ada ver hayırlısıyla(amin)  günler okadar çabuk geçiyorki doğum zamanım geliyor.dayımın karısı bu ayın sonu doğurucak.4.katta yeni gelin vardıya o doğurdu.
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2008 Saat 17:54
Allah kolaylık versin hayırlı doğumlar
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 16:09
Evet allah kolaylık versin,,hayırlı doğumlar dilerim,kendime ve tüm diğer annelere...  
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 16:17
ben gecen bi ruya gordum dogum yapiyordum ama cok kolay. hemencecik olmuş.
ama tek bir eksigimiz vardi ben ben dogum yaptigimin farkindaydim ne de bebisim vardi. esime anlattim, bebek yoksa demekki dogurmamissin diyor 
hamileyiz ya sacma sapan ruyalar goruyoruz iste
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 21:18
Ben doğum yapana kadar uyur uyanır doğururdum Karnım iice büyümüş yataktada rahat yatamazdım,ben hep yüzüstü yatarım ama hamileyken ne mümkün Bide bi bacaklarımı gereyip zınk diye kramp!
Bi defasında rüyamda doğurdum  Hareket ederken uyandım bilincim açık,nasıl olsa çocuk yok artık diye yüzüstü dönmüştüm  ama bu mümkün olmayınca anladımki daha karnım duba gibi 
|
Mesaj Tarihi: 08 Ağu 2008 Saat 09:22
 bu da guzelmis sabah sabah güldürdün beni
kizimda daha cok bebeklerle ilgili ruyalar gorurdum ama bunda hem hamilelikle filan alakasiz hem de biiirr o kadar uzuun ruyalar goruyorum kac haftadir. gozumu acinca ruyanin yarisini unutmus oluyorum tabi 
hic sorma, gecenin bi yarisi giren agrilarla mi ugras, yoksa pasa beyin uyumamis olup hareket etmesiyle mi ugras. saga don sola don bende uyuyamiyorum. ustune kizim da yanimizda yatiyor odasi cok sicak diye. hanim efendi ayaklarini sirtima bosluguma koymazsa olmuyor. bazen benden yuz bulamazsa babasina yapiyor aynisini onun sesi cikmiyor ya 
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2008 Saat 12:01
Bende bebeğimi fasulye büyüklüğünde gördüm ne hikmetse Karnımın içinde sanki simsiyah bi fasulye  
|
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2008 Saat 12:27
ben dun aksam cok sancilandim, 2,30 dan sonra uyuyabildim. dua edin arkadaslar bana. bakarsiniz bebek son ayini doldurmadan gelir. ben butun gun boyle leyla gibi gezerim artik.
------------- Sofra'ya buyurun...!
http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/
|
Mesaj Tarihi: 28 Ağu 2008 Saat 23:54
hayırlısıyla gelsin canım dualarımız hepimiz için
|
Mesaj Tarihi: 29 Ağu 2008 Saat 12:00
meral_87 Yazdı:
hayırlısıyla gelsin canım dualarımız hepimiz için  |
|
Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2008 Saat 23:47
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2008 Saat 11:44
bnde duymuştum öyle ,, bak doğruymuş demek 
|
Mesajı Yazan: Hercai75
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2008 Saat 13:33
Bu epiduralde sancilar tamamen kesilmiyorki, sadece hafifletiliyor, yani anne yine sancilari hissediyor ve ikinmasi gerektigi ani da anliyor. Yani en azindan bende öyleydi. Ben ilk dogumumda yaptirmistim. Doktor veya ebe ilacin dozunu ayarlayabiliyor, sancilari tamamen hissetmeyecek kadar yüksek dozda olmayabilir ilac. Zaten epiduralin verilmesi sanciyi tamamen kesmek icin degil, hafifletmek icin degilmi.
http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2008 Saat 14:49
bilmiyorum ya zaten anestezi uzmanı gerekirmiş oda yok bende kızım küçük oldğundan yakın yerde doğurmak istiyorum.hemen eve dönmek için
|
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2008 Saat 20:00
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2008 Saat 23:32
Mesajı Yazan: heros
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2008 Saat 12:10
benimde 2.5 yaşında kızım var,4.5 aylık ikiz hamilelik yaşıyorum.
kızımı normal doğurdum,ikizleride normal istiyom ama ikizin skıncalı olur diyo
doktorlar.ısrar etsemmi normal doğumda ne dersiniz..
|
Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2008 Saat 11:01
heros Yazdı:
benimde 2.5 yaşında kızım var,4.5 aylık ikiz hamilelik yaşıyorum.
kızımı normal doğurdum,ikizleride normal istiyom ama ikizin skıncalı olur diyo
doktorlar.ısrar etsemmi normal doğumda ne dersiniz.. |
canım biz bu konuda ne yazssak boş. En iyiysi kafanı karıştırmayayım. En doğru kararı doktorunuz verecektir. herşey gönlünce olsun.
------------- Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|