Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

1-2 yaş arası sinirli ve öfkeli davranışlar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İki Yaş Sendromu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2739
Tarih: 08 May 2025 Saat 01:54

Konu: 1-2 yaş arası sinirli ve öfkeli davranışlar
Mesajı Yazan: mıkmık
Konu: 1-2 yaş arası sinirli ve öfkeli davranışlar
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2007 Saat 22:33
oğlum 16 aylık oyuncakla oynamıyo kaşıklarla tencerelerle oynuyo beraber oynadığımızdada saclarımı iki eliyle cekiyo ne yapmalıyım bazen ağlama numarası yapıyorum üzülüyo ama yine yapıyo cvp için şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hllsmnc
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2007 Saat 12:27

merhaba,senı cok ıyı anlıyorum..Benımde 1 aysında bır canavar oglum var.oda aynı devamlı yuzumuze vuruyor ve saclarımızı cekıyor.kızıyorum anlamıyor;aglıyorum acıyor uffff oldu dıyorum yok gene dınlemıyor.Ne yapamlıyım hayır neden acaba bu boyle davaranıyor merak edıyorum aynen sızın gıbı.

neyse an azından yanlız degılsınız:))Tongue

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: beyhül
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2007 Saat 20:26
merhaba benimde 1 yaşında kızım var oda neremize olsa vuruyor neden böyle yapıyor anlamıyorum bende üzülüyorum ben kızınca daha çok yapıyor ayrıca.

-------------
HAYATIM SENİNLE ANLAM KAZANDI

Mesajı Yazan: gokben2005
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2007 Saat 22:14
merhaba benim oğlum 27 aylık oda istediğini yapmadığımız zaman kafasını çok şiddetli bir şekilde yere vuruyo veye çok kızınca bize kafa atıyo bu nerdeyse 1 senedir var.ve hala geçmedi üstünde durmamaya çalışıyoruz ama napıcaz bizde bilemiyoruz.

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2007 Saat 15:09
merhaba hocam benim oğlumda 16 aylık ve çok sinirli en ufak bişeyde el kaldırıyoki biz ona hiç öyle bişey yapmıyoruz neden bu kadar agrasif anlamıyorum öyle yapınca ben kendimi tutamayıp bağırıyorum sonrada oturup kötü anneyim diye ağlıyorum zor durumdayım hocam yardım

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 21:16
12-24 ay arası çocuklarda oldukça yaygın olan bir davranış biçiminden söz ediyorsunuz. o yaşta çocukların dünyayı tanıma, kendine ifade etme biçimi vurmak, atmak şeklindedir. kendilerini kelimelerle ifade etmeye başladıkça bu davranışlarından vazgeçeceklerdir. isteklerini ifade etmenin bir yolu olarak bunu seçerler, yeni ifade etme yolları buldukça bu davranışlarını bırakırlar.

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat