Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı oksuruk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78995
Tarih: 16 Haz 2025 Saat 01:13

Konu: Kulak ağrısı oksuruk
Mesajı Yazan: aslhn
Konu: Kulak ağrısı oksuruk
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2024 Saat 22:13
Hocam merhaba 5,5 yaşında oğlum, yaklaşık bir buçuk aydır hasta şöyle ki
1, ateş öksürük ağızda koku ile Dr gittik antibiyotik ile düzeldi ardından tekrar hastalandı direndim anlattiklarinizi uyguladım ancak öksürükten nefes alamaz hale gelince tekrar Dr gittik antibiyotik, ardından tonsilit oldu tekrar antibiyotik tam bitti derken şimdi öksürük kulak ağrısı nefes alış verislerde zorlanma ile tekrar Dr gittik 
Şimdi gittiğimiz Dr sol.akcigerde hırıltı var dedi asist verdi bol su içsin dedi antibiyotik yazıyorum ancak vermeyin dedi ne yapabilirim 
2-kulak.icin her iki Dr da kulak kiri tikamis dedi gliserin kullanipta temizletmeye gideyim yoksa kullanmadan mı yada illadin kullanayimmi
3_ illadin spreyi damlalık içine koyup 2 damla seklinde kullanabilirmiyim 
4- oğlumun kilosu 16 boyu 114 cm, gelişimi için ekstra ne yapayım çok teşekkür ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2024 Saat 03:05
1- Yuz bin kere anlattim!!!!!!!!! Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi varsa Antibiyotik gerekir.
 Sakin Turk doktorlara inanmayin!!
2- SAKIN Asist vermeyin, Asist'in "balgam inceltici" sekli solunum yolu ile verilendir. Agizdan verileni ise;
sadece Parasetamol zehirlenmesinin panzehiridir. Ayrica da, bronslarda daralma yapar.
"Sahtekarligin 1. safha" ilacidir.. Sahtekarligin 3 Safhasi yazimi okuyun, 
3- Bu; "kulakta sivi var" sahtekarligi en yaygin Turk usulu dolandiriciliktir. Olsa; cocuk agridan yeri-gogu yikar! 
Bu konu ile ilgili iki makaleyi yazarlar kismindan okuyun. Turk cocuk  doktorlarinin ne kadar sahtekar
 olduklarini gorursunuz. 
4- Kulak agrisi OLURSA; Iliadin kullanin. 

4cm boy fazlasi var. 3 kilo eksigi var. Gunde en az; 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. 

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2024 Saat 07:59
Hocam özür dilerim kulakta kir var gerçektende gözüküyor ama alınabilecek gibi değil , bu yüzden gliserin mi kullanayim yoksa kullanmadan geçer mi ya da başka bir yolu var mı 

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2024 Saat 19:31
Kulak agrisi YOKSA, kulaga Gliserin damlatabilirsiniz.. 
SAKIN agriyan kulaga bir sey damlatmayin. 

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2024 Saat 22:42
İlladin sprayi illadin damlaliga koyup kullanabilir miyim,  kulak ağrısı yok ancak burnu çok tıkalı, bu nedenle de çok oksuruyo oalbilir mi hocam , ciğere inmez dimi enfeksiyon 

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2024 Saat 03:28
Spreyi, damlalikli sisede kullanin. 
Oksurugu Turk doktorlarinin verdikleri ilaclar ile keserseniz, hastalik akcigerlere iner! 

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2024 Saat 14:37
Doktor bey merhaba rahatsız ediyorum özür dilerim, oğlumun öksürüğü bugün 1 hafta olacak halen devam ediyor , ilk baslardaki gibi değil ara ara hiriltisi var ve artık ağzından balgam cikarabiliyor, ateş yok genel.hali iyi , ancak konuşurken tikaniyor, bugün tekrar Dr kontrolü vardı ancak Dr rahatszi olduğu için ertelendi, 10.12.2023 tarihinde öksürük olduğu için antibiyotik kullandı, 29.12.2023 te tonsilit olduğu için antibiyotik kullandı 07.01.2024 de ise 10 güne tamamlamak icin 3 gün daha antibiyotik kulandi, dr cigerleri için macrol yazdı cuma günü ancak ben üst üste antibiyotik kulandigi için vermek istemedim doğru mu yaptım, bir de az önce sizin bir yaİnizda cigerden ses ve geçmeyen öksürüğe enfeksiyon demissiniz antibiyotigi kulanayam mi, birde bu akadar üst üste antibiyotik kullanmak nerelre zarar vermiatir 

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2024 Saat 19:22
Gripler; 2-3 hafta surerler ve tedavileri YOKTUR! 
Ne zaman antibiyotik verilir; 15 SENEDEN BERI ANLATIYORUM!!! 
Bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat