Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızımın ve yeğenimin gözleri çapaklanıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27070
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 07:07

Konu: kızımın ve yeğenimin gözleri çapaklanıyor
Mesajı Yazan: azyeb
Konu: kızımın ve yeğenimin gözleri çapaklanıyor
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 23:46
merhaba kadir bey,kızım hafif grip geçiriyor sizin yöntemlerinizi uyguluyorum.burun tıkanıklığını ser.fiz.ve coldmix açmayınca iliadin damla aldım.hocam bu damlayı 3 gün kullandıktan sonra atalım mı yoksa ne kadar süre evde bulundurabiliriz.
-kızımın gözleri çok kaşınıyordu göz dr.u kirpik dipleri hassas diye blephamıde damla verdi ama hiç etkili olmadı.kızım hala gözlerini çok kaşıyor ve dipleri kırmızı.başka bir dr aynı şikayet için bebe şampuanını pamuk yardımıyla gözlerine sürüp yıkayın demiş bir tanıdığıma.siz ne önerirsiniz.
-son olarak abimin 2 aylık kızı var.doğduğunda uzun süre göz çapaklanması olmuş geçmişti.15 gündür tekrar var.sabahları gözleri çapaklanıyor ve gözyaşı içeri akacağına gözün içine dolup akıyor.dr.u burun diplerine masaj yapın 6.ayına kadar demiş.6 aydan önce ilaç kullanmayın bu şekilde devam edin 6.ayından sonra geçmezse göz dr.na götürün demiş.siz ne önerirsiniz.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.iyiki varsınız.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2010 Saat 14:20

1- İliadin'i 3 gün kullandıktan sonra atmıyoruz. Aynı şahsın kullanması şartı ile , miad tarihine kadar kullanabilirsiniz.

2-Burnuna İliadin kullanın, göz kaşıntıları geçecek.
3- 2 aylık kız  için, masaja devam, ayrıca, burnuna serum fiz, günde 4-5 sefer, 10'ar damla damlatın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat