Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

cildirmak uzreyimm

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İki Yaş Sendromu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10880
Tarih: 23 Haz 2025 Saat 18:21


Konu: cildirmak uzreyimm
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: cildirmak uzreyimm
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2008 Saat 20:56
kusura bakmayin özlem hanim sizi yine rahatsiz ediyorum 26 aylik oglum erenayla son gunlerde hic anlasamiyoruz herseyin tersini yapiyor inatcilik aglama uykusuzluk inanin delirmemek elde deil ben sizden kendim icin yardim istiyorum asiri sinirli ve asabiyim kiziyorum ogluma sonra pisman oluyorum acaba bi psikologami gitmem lazim diye dusunur oldum sizce gideyimmi ?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 23:19
oğlunuz yaşı gereği normal davranıyor. ancak bu durum kolay sabredilecek bir durum değil ve siz yıpranmış olabilirsiniz gerçekten de. bir uzmandan yardım almanızda yarar var. psikiyatriste gitmeniz daha iyi olabilir, ilaç kullanmanız gerekebilir ve bazen ilaç sıkıntılı sürecin çabyk atlatılmasını sağlayabilir. buna da psikiyatrist karar verir.

-------------
özlem


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 23:36
cok tesekkur ederim özlem hanim cevabiniz icin en kisa surede gidecegim size danismak istedim saolun evet cok zor bir surecten geciyoruz ins kisa olur bu sureee



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat