bronşit astım
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28296
Tarih: 17 Şub 2026 Saat 13:24
Konu: bronşit astım
Mesajı Yazan: duman
Konu: bronşit astım
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2011 Saat 15:55
kızım üç buçuk yaşında,nezle yada grip olduğundan bronşite çeviriyor.şu an durumu augumentin 400,bricanlyiventolin ve peditus verdi dr.fakat sırtını dinlediğinde daha önce duymadığım sesler duyuyorum dedi astımdan bahsetti.aile hekimimiz kendisi çocuk druna götürün dedi.bronşit ve hafif enfeksiyon var dedi.götürmedim ayrıca sadece bricanly ve antibiyotiği kullanıyorum.,ilaçları aldığım günün gecesi ateşlendi38,5 ayrıca bir kez kustu..ve burun kanatları sık sık inip çıkıyordu göğsüde aynı şekilde,solunumda sıkıntı başladı arasıra balgamlı öksürük..ilaçları kullanışımızın 5.günü bir daha ateş olmadı burnu çok sık tıkanıyor,serum fizyolojik sıktırmıyor,göğsünü dinlediğimde öksürttüğümde duyuyorum sadece ,gıcırtılı bir ses var..sorum astım teşhisi doğrumudur varmıdır bir alakası..çok teşekkür ediyorum.saygılar.
------------- idilin annesi
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2011 Saat 17:15
|
peditus kullanmaya devam ediyorsanız, daha başınıza çok işler gelecek demektir, eski maillere bakın.
|
Mesajı Yazan: duman
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2011 Saat 17:20
peditus kullanmıyorum şu anda ama başlarda kullandım ve farkettim ki daha önce kullandığımızda da aynı sıkıntılar çıktı.endişem kızımın astım hastası olup olamadığıdır.kolaylar gelsin tekrar teşekkürler.
------------- idilin annesi
|
|