Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ekmek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55573
Tarih: 28 Oca 2026 Saat 12:25

Konu: ekmek
Mesajı Yazan: elif2
Konu: ekmek
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 07:30
Hocam,her çıkan habere takılıp size soruyoruz kusura bakmayın ama çok güven veriyorsunuz.
Ekmeği kızartmayın,bir maddeye dönüşüp kansere yol açabiliyormuş.?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: elif2
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 14:39
Annem 78 yaşında,hergün bir ekmek alır,bitiremediği için ertesi sabah kahfaltıda kızartır yer.Bilemedim.?

Mesajı Yazan: yavrusu
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 18:45
Üstüne tereyağı sürünce çok güzel olur.  Ben tavada kızartıyorum.  Sobadan gibi oluyor. Bayılarak yiyoruz. Inşallah kötü yapmıyorumdur. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 23:47
Her turlu; unlu-nisastali gida, pisirildiginde, veya kizartildiginda; "Acryl-amide" ortaya cikar..
FAKAT; bu gidalardaki miktarlar, herhangi bir hasara veya kansere(cok komik) sebep olmazlar..
Olsa,  "Crem Brule" ( veya Firin sutlac) en fazla kanser yapici olurdu... Hele "Ocak basi" kebaplari ile,
herkezin olmesi gerekirdi!!
Birde; zehirlenmelerde kullanilan; " Aktif karbon"; unlu maddelerin yakilarak komur haline getirilmis
seklidir..
Sizlerin; korkmasi veya tedbir almasi gereken durumlari, herkesden once ben size soylerim..
Ben soylememissem, sakin bu 'Seamet tellallarinin" samatalarina kanmayin..

Dogrudur, bunlarin cogu devlet gudumunde uydurulur..
1- Devlet; dis ulkelerle, Fruktoz icin anlasma yapar ama iceride, az kullanilsin diye boyle samata cikarttirir..
2- Palmiye yagi icin anlasma yapacaktir, gene samata cikarttirir.
3- Ozel hastaneler acilsin diye daha bastan; her turlu rezillige goz yumacaginin garantisini verir...

Daha fazlasi da var da, simdilik bu kadar....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat