Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

d.3

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40248
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 10:33

Konu: d.3
Mesajı Yazan: tunc
Konu: d.3
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2013 Saat 11:47
merhaba kadir bey mayıs ayında oglum 8 aylıkken bu resmi degerlendirmeniz icin göndermiştim size ve el bileklerinin kalın oldugundan dolayı d.3 ampul vermemi daha sonra kışa dogru tekrar görüşmemişzi söylemiştiniz ben o zaman hemen alıp verdim ampulü ve şimdi yeni resim yüklicem tekrar degerlendirmenizi rica edecem 
buda yeni resmimiz bayramda cekiktik.12.eylül.12 dogumlu 1 yaş kontrolünde 12 kg 79 cm geldi.

-------------
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2013 Saat 19:46
5cm boy fazlasi var. 2.3kg da agirlik fazlasi var.El bilekleri tam gorulmuyor, ama bacaklarda; X-bacak hali devam ediyor gibi. Sirt ustu yatarken, bacaklari bitistirmeye calisin, dizler birbirine degdiginde, ayak bileklerinin de degmesi lazim... Degmiyorlarsa,ayrik duruyorlarsa, 1 ampul daha icirin, 2-3 ay sonra goruselim...

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2013 Saat 00:21
o zaman bu resme bakın hocam bunda daha belirgin sanırım,ayrıca dediğiniz gibi yaptım dizleri birleşince bileklerde birleşiyor ama nekadar dogru teşhis benimki bilemem.kilo fazlalıgı boyuna göre iyimi hocam cok yediriyorsun midesi genişlicek cocugun diyorlar ama o istedigi sürece veriyorum iştahı acık maşallah zorla birşeyler tepmiyorum asla.

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2013 Saat 01:32
Ayak bilekleri, birlestigine gore; ekstra doza gerek yok. Bundan sonra da, senede 1 ampul icirmeniz yeterlidir.
Zymafluor aliyormu? Baslamadi iseniz, bu konu ile ilgili yazilari da okuyun.

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2013 Saat 01:38
senede 1 ampulü nekadar devam edecez hocam kaç yaşına kadar icilecek?ayrıca zymaflur hakkındaki yazılarınızı okudum ama başlamadık anne sütü almadı oglum mamayla beslendi sizle tanıştıktan sonra süte başladık şimdide zaten bizim her yedigimizden yiyor.gec kalmamışızdır inş hocam 8 dişi var verin derseniz onada hemen başlarım dozu eski maillerde mevcuttur sanırım.bakarım.

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2013 Saat 04:52
1- HEMEN baslayin, zararin neresinden dolunse, kardir..2 yasina kadar gunde 1 tane. Gerisi; eski maillerde.
2- Dvit; ben bu yasimda iciyorum, annem,90'i gecti onada iciriyorum.

Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2013 Saat 11:37
tamam hocam cok teşekkür ederim.allah razı olsun.hemen başlıcam

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat