Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kesilmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73776
Tarih: 09 Ara 2025 Saat 16:53

Konu: Kesilmeyen öksürük
Mesajı Yazan: Can Ege
Konu: Kesilmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2022 Saat 04:16
İyi günler Kadir bey. 5,5 yaşında erkek çocuk  Anasınıfına basladı ve hemen 2. hafta sınıfın büyük çoğübluğu grip oldu. Sîzin anlatığınız şekilde atlattık . Fakat okula verilen kısa ara sonucu okula zaten ağlaya ağlaya gidiyordukki  şimdi hiç gitmek istemiyo. Böyle oluncada sınıfta devamlı ağlıyo. Cuma günüde çok fazla ağladı ve terledi. Akşamına kötü oldu öksürük başladı. Kuru öksürük sadece uykuya dalınca öksürmüyo  3 gündür. Ballı limon   veriyorum, yastığını yükseltiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.
 Hocam birde ağladıgı icin sınıfta yanında idim  Sınıfi temizlemek için temizlik görevlisi iceri girdi, direk yüzey temizleticisini yere döküp paspasla sildi. Acaba öksürügü bu aşırı kötü kokan yüzey temizleyici tetiklemiş olabilirmi. Çunku bizim 3 aydan beri sabah kalktığımızda hapşırık burun akiñtısi ile devam eden ,, öğleye kadar süren bir şurec gecırmiştik. Alerji gibi. 
Siz ne önerirsiniz bu öksürük icin başka hiçbir hastalık belirtisi yok öksürükten başka.İyi günler dilerim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2022 Saat 09:10
Limonlu bal verin, okula giderken de yanına 2-3 tane Strepsil pastil (Honey&Lemon) verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat