Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

4.5 aylık bebek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69940
Tarih: 06 Eki 2025 Saat 02:02

Konu: 4.5 aylık bebek
Mesajı Yazan: aleynaaa
Konu: 4.5 aylık bebek
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2021 Saat 22:52
hocam merhaba, 4.5 aylık erkek bebek 1 haftadır burnu tıkalı serum fiz sıkıp aspratörle çekiyorum ama  iyleşmedi, hatta 5 gün illadin damla damlattım cunku diğer gözünde de çapaklanma olmaya kızarmaya başladı ç, daha önce sol gözü için bu yöntemi önermiştiniz sağ gözünde de başlayınca aynısını oraya uyguladım yani 5 günde illadin damlattım hergün serum fiz nerdeysenher beslenmeden önce, bugün şırıngayla agzı acık sekilde sımıp cekmeye basladım aspiratör feci sekilde doluyor, uyku süreleri azaldı emmesi azaldı sanki hır hır tıkanıklıktan..başka ne yapayım hocam, aynenn devam mı kaç gün sürer grip 1 hafta değil mi😕bebekten bu kdar mukus nasıl çıkıyor aklım almıyor, ben yanlısıkla mukozalarını vs mi cekiyorum. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2021 Saat 09:57
Aspiratör kullanırken dikkat edin! Burun içine değerseniz, o uyarı ile daha fazla sümük ifraz olur.
Her gün sıcak-buharlı su ile banyo yatırın.

Mesajı Yazan: aleynaaa
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2021 Saat 13:24
allahımmmm demek ki oyuzden devamlı mukus cıkıyor diyorum bu cocukta bu kdar sey nasıl var, serum fiz sıkıp ucundan azıcık cekip bırakıyoruz öyle mi? hırlama devam ediyorsa o an bitene kadar tekrarlayalım mı günde 1,2 seferlik yeterli olurmu hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2021 Saat 16:19
İhtiyaca göre.Ara ara, sıcak su buharı uygulayın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat