Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80355
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 09:16

Konu: Bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor
Mesajı Yazan: Masume
Konu: Bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2024 Saat 09:17
Merhabalar bebeğim 3 aylık bir gün boyunca kakasını yapmıyor ve daha sonra yaptığında sulu sarı şekilde yapıyor bundan sonra yaptığı kakalarda mukuslu oluyor çok sancısı oluyo yardımcı olursanız sevinirim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2024 Saat 10:26
Kilosuna bakin. Fazlasi varsa, cok yedirdiginiz icin olur.
Yazarlar kismindan "Yeni dogan ozellikleri" yazimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2024 Saat 09:03
Kızım 3700 kg doğdu ilk ay 5300  kg a çıktı ikinci ay ise 6300 oldu ama bu ay 6800 ben sizin dediğinizi yaptım çok emzirmedim ama geçmedi bir düzelme olmadı yaklaşık 12 -13 gündür böyle biogaia kullanıyoruz gaz sancısı için iki şişe bitirdik bu tür damlalar bu etkiyi yapar mı 

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2024 Saat 09:12
Evet, yaparlar!!! Bio-Gaya ve benzerleri, bu is icin KULLANILMAZ!! Asiri gaz ve sanci yapar!! 
Size hangi SALAK bunu kullanin dedi?? 

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2024 Saat 10:41
Damlayı hemen bırakıcam çok teşekkür ederim ☺️ damlayı bıraktıktan sonra ne kadar sürer düzelmesi ve eğer düzelme olmazsa ne yapmalıyım 

Mesaj Tarihi: 28 Nis 2024 Saat 13:08
En az 12 saat alir. Kucaginiza alip dolastirin. Hareketsiz kalip, devamli yatarsa sanci daha beter olur.

Mesaj Tarihi: 29 Nis 2024 Saat 09:25
Merhabalar hocam damlayı kestikten bu yana gaz sancısı rahatladı dün gün içinde rahat uyudu akşama doğru biraz huysuzlandı ama kaksını yapmadı bu sabah yaptı ama tuhaf kokulu ve su gibi yani kakasında bir değişiklik olmadı ama sancısı yok kakası neden böyle acaba

Mesaj Tarihi: 29 Nis 2024 Saat 10:10
Barsaklardaki bakteri florasini, BioGaya ile  bozdugunuz icin! Her ogununde, alabildigi kadar yogurt yedirin.

Mesaj Tarihi: 29 Nis 2024 Saat 10:37
Çok teşekkür ederim ilginiz için ☺️

Mesaj Tarihi: 11 May 2024 Saat 21:33
İyi akşamlar hocam Damlayı bırakalı neredeyse 14 gün oldu ve hala durumunda bir değişiklik yok geceleri uyumuyor huysuzlanıyor ne yapmalıyım 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat