Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Boğaz ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68580
Tarih: 27 Eyl 2025 Saat 22:18

Konu: Boğaz ağrısı
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: Boğaz ağrısı
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2021 Saat 20:00
Hocam iyi akşamlar.38 yaşında bayanım.3-4 gündür sol bademcik yerinde hafif bir ağrı var öyle çok rahatsız etmiyor ama ben buradayım diyor.10 yaşındayken bademciklerim alınmış.Bu ağrı zaman zaman sol çeneme azı dişlerimin alt kısmına zaman zaman da kulağıma hafif baskı şeklinde ağrı yapıyor.Nedir ne yapmam gerekir bilgi verebilir misiniz 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2021 Saat 20:59
Ates olmuyorsa, sadece Tantum Verde Sprey kullanin. Gunde:4x1

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2021 Saat 21:17
Lenflerle ilgili bir sorun olabilir mi diye aklıma geldi tedirgin oldum hocam ateş veya başka herhangi bir şeyim olmadı

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2021 Saat 23:44
Yorum yapilabilmesi icin; elle muayene edilmesi gerekir. 

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2021 Saat 00:22
Hocam bu muayene doktor tarafından olursa net olur ama malum durum bizim buralarda covit kaynıyor durulmadı onun içinde korkuyorum gitmekten.Kendim anlayabilir miyim?Yani bakıyorum boğazımın iki tarafını ve kulak arkasını falan eşit kontrol ettğimde hiç bir anormallik şişlik vs yok.Ateş,halsizlik veya başka bir rahatsızlığım da yok.Sadece bahsettiğim hafif ağrı ara ara kulağıma çeneme ya da bademcik hizasına geliyor.Ağrı kesici de almadım hiç ne olacak ilerleyip gerileyecek mi anlamak için

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2021 Saat 04:15
sadece Tantum Verde Sprey kullanin. Gunde:4x1

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2021 Saat 15:27
Hocam bugün aile hekimine gittim hafta sonu kısıtlama olunca sprey alamadım kullanamadım.Ağrım hafif ama sürekli değişiyor çenemde kulağımda falan hissediyorum.Doktor sol bademcik yerime denk gelen çenemin alt kısmında olan lenfte diğerine göre hafif boyut farkı var çok hoşuma gitmedi ama aciliyeti de yok bir kaç gün gargara sprey pastil falan kullan Perşembe bir daha değerlendirelim kan tahlili ile falan dedi.Endişelendim işin açıkçası.Ama sizin daha önceki yazılarınızdan hatırladığım kadarı ile de tehlikeli lenfler başımızı çevirdiğimizde boynumuzun hizasında olanlardı.Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.Çok tedirgin oldum.1 aydır çok yoğun geniz akıntısı yaşadım ona bağlı da olabilir mi bilmiyorum

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2021 Saat 18:29
sadece Tantum Verde Sprey kullanin. Gunde:4x1

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat