Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocukluk Korkuları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23603
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 07:34


Konu: kızım
Mesajı Yazan: özgecan
Konu: kızım
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2010 Saat 22:29
özlem hanım merhaba.
kızım 22 buçuk aylık bu kışa kadar banyo yapmayı çok severdi bebekken bile ağlamazdı yazın denize girdi çıkarken ağlardı o derece çok severdi.kışında bir süre rahat yıkandı.bir süredir banyodan hiç hoşlanmıyor.kışın banyo soğuk diye bir süre odada yıkadım küvetinde sonra baktım olmuyor banyoda yıkadım acaba su sıcak banyo soğuk ondanmı etkilendi.hadi yıkanalımmı diyorum bıcııı diyor kaçıyor yıkanma zamanındada ağlayor daha soyunurken.herşeyi denedim.şampuanmı kafasına su dökülmesimi rahatsız ediyor dedim.hayır hiç biri değil.banyo fikri bile ağlamasına yetiyor.
oyuncaklar koyuyorum banyoyu keyifli hale getirmeye çalışıyorum ama yok ne yaptıysam olmadı.
acaba neden böyle etkilendi fikrinizi öğrenmek istiyorum.vede ne yapabilirim bu konu hakkında.nasıl sevdiririm tekrardan banyoyu.
teşekkürlerrrrr...



Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2010 Saat 10:31
beraber yıkanmayı denediniz mi. o sizi yıkasın veya oyuncaklarını siz onu yıkayın, hatta zaman zaman kendini yıkamasına izin verin. bir de şampuan olmadan banyoya girip su oyunları oynayıp çıkabilirsiniz. her banyo yıkanmak olmasın

-------------
özlem


Mesajı Yazan: özgecan
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2010 Saat 14:13
teşekkürler deneyeceğim.özlem hanım başka bir sorunumuz daha var son bir kaç gündür herşeye kızıyor.yeğenimi çok sever ondan bile hoşlanmıyor oyun oynamaktan zevk alırdı onunla oynamak istemiyor.bizimlede öyle oyun oynayalım diyorum yaaaa diyor.istemiyor yani.kendi kendinede sıkılıyor.devamlı bişeyler istiyor ama ne istediğini oda bilmiyor.atıyor kendini yerlere tepiniyor.bize vuruyor.yürürken düşüyor yanında kim varsa ona kızıyor vuruyor.nasıl tepkiler vermeliyim.sakinleştirmeye çalışsam daha çok hırçınlaşıyor.kızıyorum vurmasının yanlış olduğunu söylüyorum oda olmuyor.arada böyle hırçınlaştığı dönemler yaşadık ama bu son birkaç gündür tatmin edemiyorum ve beni korkutuyor.


Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 03 May 2010 Saat 16:09
2li yaşlar çocukların ilk beni net hissettikleri ama ne yapacaklarını bilemediklerinden çok huysuzlaştığı dönemler. olabildiğince sakin olun. yapmaları en aza indirin ve bu dönemin oldukça zor ama geçici olduğunu unutmayın

-------------
özlem



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat