Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

balgam oksuruk kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21945
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 00:14

Konu: balgam oksuruk kusma
Mesajı Yazan: ardanin annesi
Konu: balgam oksuruk kusma
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2010 Saat 01:28
merhabalar ben fransadan 13 aylik bebegim icin sorum var bebegim 1 aylikken tanismisti bu hastalikla once burnu akiyor sonra balgamli oksuruyor ve uyunca surekli kusuyor ilaclar hic bir seye yaramiyor masaja gonderiyor surekli burdaki doktorlar balgam atsin diye duzeliyor ve bir muddet sonra yine geliyor ne yapacami sasirdim cok korkuyoruz ve tedirginiz turkiye ye getirmeyi istiyoruz oksijenin bol oldugu ve deniz havasi iyi geliyor diye duydum ne yapmaliyim doktor bey ben sizlere guveniyorum buradan fayda yok ne olursunuz yardim edin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2010 Saat 12:47
Eğer 1. aydan beri balgamlı-öksürüklü hastalıkları oluyorsa, "Kistik fibrosis" olabilir, bir "Ter Testi" yaptırmanız iyi olur...

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2010 Saat 01:49
doktorum 1 aylikken bronkiolit olmustu ve sonrasinda daha cok dis cikarirken oluyo test yaptirim tamam ama baska ne onerirsiniz mesela su anda yine hastalandi 2 haftadir yine ayni 2 gun duzeldi simdi yine basladi herseyi denedim delircem doktorum cok zorrrrrrrr!

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2010 Saat 02:11

doktorum kistik fibrozis arastirdim benim bebegim de bu belirtiler yok mesela bebegim 1 yasinda ama kilosu yerinde 88 cm 14 kilo bu iyi birsey mi cok korktumda su anda???

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2010 Saat 13:09
Doğru, beraberinde "gelişme geriliği" de olur. O zaman geriye bebeğinizin çok öpülüp ellendiği ihtimali kalıyor, insan temasını azaltın. Ne yapacaksınız? Grip tedavilerine(eski mail ve makalelere)  bakın...

Mesaj Tarihi: 08 Şub 2010 Saat 23:53

tesekkur ederim doktor bey,

peki ilk soruma geri doncem turkiyede ozel yerler varmidir tavsiye edeceginiz bu rahatsizliga iyi gelen yerler (sehir,magra,deniz,...)?ve gercekten bizde yararini gorcekmiyiz?(bronsit icin)ve antalyada gorusebilirmiyiz veya tavsiye edeceginiz doktor arkadasiniz varsa lutfen soyleyin cunku turk hekimlerine daha cok guveniyorum ve onlarin tecrubelerinden faydalanmak isterim

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2010 Saat 09:47
Dediğim gibi sizin sorununuz çocuğunuz değil, onun çok öpülmesi... Antalya'da: Dr.Ümit Başer Telf: 323 13 22

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat